Persoonlijke
benadering

Deskundig
advies

Geen
kosten

U staat
voorop

U staat voorop

Persoonlijke benadering

Deskundig advies

Geen kosten

Maak vrijblijvend een afspraak

Werkgebied

Haartsen Letselschade is een zeer deskundig en toegankelijk letselschadebureau met kantoren in Eindhoven, Nijmegen en Tilburg. Wij zijn keurmerkhouder van het Nationaal Keurmerk Letselschade. Als belangenbehartiger staan wij u graag bij in uw letsel- of overlijdensschadezaak.

Werkzaam in heel Nederland

Wij zijn in principe werkzaam in heel Nederland en onze ervaren letselschadejuristen, die tevens allen NIVRE Register-Expert Personenschade zijn, komen bij u thuis op bezoek. Toch merken wij in de praktijk dat onze cliënten in de meeste gevallen woonachtig zijn in een gebied van ongeveer 50 kilometer rond onze letselschadekantoren in Eindhoven, Nijmegen en Tilburg.

In deze regio vallen dus in ieder geval de volgende grotere plaatsen Breda, Den Bosch, Dordrecht, Eindhoven, Gorinchem, Helmond, Meierijstad (Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel), Nijmegen, Oss, Roermond, Roosendaal, Tilburg, Venlo, VenrayWaalwijk en Weert. Maar ook in andere steden en dorpen komen wij graag bij u op bezoek.

Kosteloze professionele ondersteuning

Uiteraard is een eerste kennismakingsgesprek bij u thuis vrijblijvend en kosteloos. Ook de verdere hulp is volledig gratis voor u. De tijd die besteed wordt aan het verhalen van uw schade declareert Haartsen Letselschade rechtstreeks bij de verzekeraar. Mocht de verzekeraar de kosten niet of slecht gedeeltelijk vergoeden (bijvoorbeeld omdat u gedeeltelijk zelf schuldig was aan het ontstaan van het ongeval), dan worden de kosten afgeboekt. U krijgt dan ook nooit een rekening van ons.

Wij staan u graag bij in de regio maar natuurlijk ook als u elders in Nederland woont!

Call Now Button