4.8 sterren - gebaseerd op 311 reviews van tevreden cliënten
4.8 sterren - gebaseerd op 311 reviews van tevreden cliënten

Het werkgebied van onze letselschade juristen & specialisten

Haartsen Letselschade is een zeer deskundig en toegankelijk letselschadebureau met kantoren in Den Bosch (geleid door mr. Long Tu), Eindhoven (geleid door mr. Désirée Haartsen, NIVRE-re), Nijmegen (geleid door mr. Metin Celen, NIVRE-re), Tilburg (geleid door Frits Toorians, NIVRE-re) en Venlo (geleid door mr. Joyce Crompvoets, NIVRE-re). Wij zijn gedreven door kwaliteit en keurmerkhouder van het Nationaal Keurmerk Letselschade. Als belangenbehartiger staan wij u graag bij in uw letsel- of overlijdensschadezaak.

Werkzaam in heel Nederland

Wij zijn in principe werkzaam in heel Nederland en onze ervaren letselschadejuristen, die tevens allen NIVRE Register-Expert Personenschade zijn, komen bij u thuis op bezoek. Toch merken wij in de praktijk dat onze cliënten in de meeste gevallen woonachtig zijn in een gebied van ongeveer 50 kilometer rond onze letselschadekantoren in Eindhoven, Nijmegen, Tilburg en Venlo.

In deze regio vallen dus in ieder geval de volgende grotere plaatsen Arnhem, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Eindhoven, Gorinchem, Helmond, Meierijstad (Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel), Nijmegen, Oss, Roermond, Roosendaal, Tilburg, Venlo, VenrayWaalwijk, Weert en Zaltbommel. Maar ook in andere steden en dorpen komen wij graag bij u op bezoek.

Kosteloze professionele ondersteuning

Uiteraard is een eerste kennismakingsgesprek bij u thuis vrijblijvend en kosteloos. Ook de verdere hulp is volledig gratis voor u. De tijd die besteed wordt aan het verhalen van uw schade declareert Haartsen Letselschade rechtstreeks bij de verzekeraar. Mocht de verzekeraar de kosten niet of slecht gedeeltelijk vergoeden (bijvoorbeeld omdat u gedeeltelijk zelf schuldig was aan het ontstaan van het ongeval), dan worden de kosten afgeboekt. U krijgt dan ook nooit een rekening van ons.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Frits Toorians
kantoor Tilburg

Metin Celen
kantoor Nijmegen

Désirée Haartsen
kantoor Eindhoven

Joyce Crompvoets
kantoor Venlo

Long Tu
kantoor Den Bosch

Tevreden cliënten

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u kosteloos en vrijblijvend deskundig advies ontvangen, bel ons dan op 085-0064622 of maak gebruik van het contactformulier. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

error: Content is protected !!