Werkgebied

Haartsen Letselschade is een zeer deskundig en toegankelijk letselschadebureau met kantoren in Eindhoven en Tilburg. Wij zijn keurmerkhouder van het Nationaal Keurmerk Letselschade. Als belangenbehartiger staan wij u graag bij in uw letsel- of overlijdensschadezaak.

Wij zijn in principe werkzaam in heel Nederland en onze ervaren letselschadejuristen, die tevens allen NIVRE Register-Expert Personenschade zijn, komen bij u thuis op bezoek. Toch merken wij in de praktijk dat onze cliënten in de meeste gevallen woonachtig zijn in een gebied van ongeveer 50 kilometer rond onze letselschadekantoren in Eindhoven en Tilburg.

Het werkgebied van Haartsen Letselschade is dus geheel Nederland, maar onze cliënten wonen vooral in Zuid-Nederland. Om nog specifieker te zijn in:

  • de provincie Noord-Brabant
  • het oosten van de provincie Zeeland
  • het noorden van de provincie Limburg
  • het zuiden van de provincies Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland

In deze regio vallen dus in ieder geval de volgende grotere plaatsen Breda, Den Bosch, Dordrecht, Eindhoven, Gorinchem, Helmond, Nijmegen, Oss, Roermond, Roosendaal, Tilburg, Venlo, Waalwijk en Weert. Maar ook in andere steden en dorpen komen wij graag bij u op bezoek.

Heeft u letsel opgelopen of is een naaste van u overleden door een ongeval? Wilt u de schade die u lijdt vergoed krijgen? Wilt u zeker weten dat u krijgt waar u recht op heeft? En heeft u ondersteuning nodig in de schadeafhandeling? Dan bent u bij Haartsen Letselschade op het juiste adres. Neem direct contact op met een van onze letselschadejuristen, zodat een afspraak ingepland kan worden om alles persoonlijk door te spreken.

Uiteraard is een eerste kennismakingsgesprek bij u thuis vrijblijvend en kosteloos. Ook de verdere hulp is volledig gratis voor u. De tijd die besteed wordt aan het verhalen van uw schade declareert Haartsen Letselschade rechtstreeks bij de verzekeraar. Mocht de verzekeraar de kosten niet of slecht gedeeltelijk vergoeden (bijvoorbeeld omdat u gedeeltelijk zelf schuldig was aan het ontstaan van het ongeval), dan worden de kosten afgeboekt. U krijgt dan ook nooit een rekening van ons.

Wij staan u graag bij in de regio maar natuurlijk ook als u elders in Nederland woont!

Call Now Button