4.8 sterren - gebaseerd op 345 reviews van tevreden cliënten
4.8 sterren - gebaseerd op 345 reviews van tevreden cliënten

Letselschade vergoeding

Na een ongeval waarbij u letsel heeft opgelopen, komt er veel op u af als slachtoffer. Allereerst is uw gezondheid en het herstel het allerbelangrijkste. Daarna wilt u uw materiële en immateriële schade vergoed krijgen als blijkt dat een ander volledig of gedeeltelijk aansprakelijk is.

Wat is letselschade?

Letselschade is de schade die u heeft opgelopen aan uw gezondheid, door toedoen van een ander. Dit kan lichamelijke en/of geestelijke schade zijn. Daarnaast kunnen er ook kosten zijn ontstaan. Er zijn bijvoorbeeld zaken kapot gegaan, u maakt extra kosten of u loopt inkomsten mis.

Als slachtoffer heeft u recht op een passende schadevergoeding, ook wel schadeloosstelling genoemd. Om hier aanspraak op te kunnen maken dient de verantwoordelijke partij aansprakelijk te worden gesteld. Een letselschade jurist kan u hierbij helpen.

Veel vragen na schade bij letsel

Het schaderegelingsproces na een ongeval wordt vaak als belastend ervaren en is juridisch en financieel complex. Ook heeft u ongetwijfeld vele vragen. Wie moet uw schade vergoeden? Hoe regelt u dat? Hoe berekent u de hoogte van uw schade? Het gaat niet alleen om de schade nu, maar eventueel ook om de schade in de toekomst. Die kan hoog oplopen. Bent u arbeidsongeschikt geraakt? Hoe gaat het nu verder met uw carrière? Wie helpt u met het veiligstellen van uw werk en inkomen? Het zijn allemaal vragen waar we samen met u de antwoorden op zullen vinden.

Schakel een letselschade jurist in

De veroorzaker van het ongeval zal de zaak laten afhandelen door de verzekeraar of diens schaderegelaar. Dit zijn specialisten die dit dagelijks doen. Daarom is het altijd raadzaam om zelf ook een betrouwbaar en deskundige belangenbehartiger in te schakelen. Haartsen Letselschade regelt kosteloos met praktische adviezen en concrete hulp dat uw schade wordt vergoed. Daarbij zorgen onze persoonlijke aandacht en transparante communicatie ervoor dat u te allen tijde geïnformeerd bent over uw schade afhandelingsproces.

Letselschade claimen

Samen met u wordt door onze letselschade specialisten onderzocht wat uw schade precies is en of u deze schade kunt claimen. Heeft u recht op schadeloosstelling, maar is er nog onenigheid over de schuldvraag? Uw Haartsen Letselschade jurist zal deze juridische discussie voor u voeren. Hierbij zal uw specialist u van A tot Z begeleiden; van het verzamelen van bewijsmateriaal, het geven van advies over de juridische en financiële mogelijkheden én het onderhouden van de intensieve contacten met de aansprakelijke partij of diens verzekeraar. Waar nodig worden ook nog andere deskundigen betrokken, bijvoorbeeld wanneer er medisch advies nodig is.

Oorzaken van letsel

Hieronder ziet u een aantal veelvoorkomende ongevallen waarbij u letsel kunt oplopen:

Verkeersongeval

Bedrijfsongeval

Letsel door een dier

Gebrekkige opstal of gladheid / lading op de weg

Gebrekkige opstal of gladheid / lading op de weg

Overige oorzaken van letsel

Onze letselschadejuristen zijn specialisten op het gebied van letselschade

U heeft belang bij het inschakelen van een betrouwbare en deskundige belangenbehartiger. Het is immers van groot belang dat uw schadeafwikkeling zorgvuldig en correct plaatsvindt en u tijdig ontvangt waar u recht op hebt. Weet daarbij dat onze dienstverlening voor u als slachtoffer volledig kosteloos is.

De letselschade specialisten van Haartsen Letselschade zijn werkzaam binnen heel Nederland. Met onze kantoren in Nijmegen, Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en Venlo zijn wij heel flexibel en kunt u altijd bij ons terecht.

Haartsen Letselschade kiest bewust voor een persoonlijke benadering en werkt aan relatief weinig dossiers per keer. Kwaliteit gaat absoluut boven kwantiteit. Dit zorgt voor betrokkenheid en meer aandacht voor u en maatwerk in uw schadedossier, zodat niets over het hoofd wordt gezien. Dit wordt zeer gewaardeerd door onze cliënten.

Onze belangenbehartigers Désirée, Frits, Joyce, Long en Metin hebben jarenlange ervaring in het behandelen van letselschades als gevolg van een ongeval (waaronder zeer complexe zaken) en overlijdensschades. Daarnaast hebben ze diverse vakgerichte opleidingen gevolgd, waardoor ze allen NIVRE Register-Expert Personenschade (NIVRE-re) zijn. Zij volgen jaarlijks beroepsopleidingen om het kennisniveau op peil te houden. Haartsen Letselschade is bovendien keurmerkhouder van het Nationaal Keurmerk Letselschade. Daarmee wordt jaarlijks toegezien op de naleving van strenge eisen, zoals deze zijn gesteld door De Letselschade Raad en in de Gedragscode Behandeling Letselschade. Tevens zijn wij actief lid van de Branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE), dé vereniging van gespecialiseerde letselschadekantoren.

Tevreden cliënten

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u kosteloos en vrijblijvend deskundig advies ontvangen, bel ons dan op 085-0064622 of maak gebruik van het contactformulier. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

error: Content is protected !!