4.8 sterren - gebaseerd op 345 reviews van tevreden cliënten
4.8 sterren - gebaseerd op 345 reviews van tevreden cliënten

Joyce Crompvoets

expert personenschade
Haartsen Letselschade Venlo

Ik heb jarenlange ervaring in het behandelen van letselschades (waaronder zeer complexe zaken) en overlijdensschades. Daarnaast heb ik diverse vakgerichte opleidingen met goed resultaat afgerond, waardoor ik mij NIVRE Register-Expert Personenschade (NIVRE-re) mag noemen. Mijn vakinhoudelijke kennis houd ik op peil door jaarlijks cursussen te volgen.

Mijn motto:
“Het slachtoffer staat centraal in de behandeling van de letselschade. Er moet gekeken worden naar mogelijkheden en niet naar onmogelijkheden.”

Joyce is geïnterviewd door het onafhankelijke nieuws- en informatieplatform Letselschade.nu.

Achtergrond

Ervaring

Na mijn rechtenstudie in Maastricht ben ik gaan zoeken wat ik nu echt leuk vond. Een korte periode werkte ik op een advocatenkantoor om vervolgens het bedrijfsleven in te gaan. In 2007 ben ik in de letselschade terechtgekomen bij een rechtsbijstandsverzekeraar als belangenbehartiger. Daar heb ik ruim 6 jaar ervaring opgedaan en met die parate kennis ben ik overgestapt naar een letselexpertise bureau. Bij dat letselexpertisebureau heb ik bijna 9 jaar met heel veel plezier gewerkt als letselschadejurist. In die 9 jaar heb ik mijn kennis en ervaring verruimd en heb ik de nodige opleidingen gevolgd zodat ik mij inmiddels NIVRE Register-Expert mag noemen.

Mijn eigen kantoor

Met al mijn bagage en passie was ik er aan toe om mijn eigen beleid te voeren. Daarom ben ik mijn eigen kantoor in Venlo begonnen onder de vlag van Haartsen Letselschade. De kleinschaligheid en vrijheid geeft mij de ruimte om voor iedere cliënt het beste eruit te halen en de kwaliteit te leveren wat een slachtoffer verdient en nodig heeft.

Relevante opleidingen

Meester in de rechten sinds 2003
NIVRE Register Expert Personenschade sinds 2020

Relevante werkervaring

in de letselschadesector sinds 2007
bij Haartsen Letselschade sinds 2023

Contactgegevens

mr. Joyce Crompvoets, NIVRE-re
expert personenschade | partner

06 – 25 43 36 55
joyce@haartsenletselschade.nl

Haartsen Letselschade Venlo
Postbus 733
5900 AS Venlo

Tevreden cliënten

Wat cliënten over Joyce zeggen

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of wilt u kosteloos en vrijblijvend deskundig advies ontvangen, bel mij dan op 06-25433655 of maak gebruik van het contactformulier. Ik of een collega letselschadejurist neemt binnen één werkdag contact met u op.

error: Content is protected !!