Vacature

Haartsen Letselschade is een franchiseorganisatie, momenteel vooral actief in Zuid-Nederland. Wij zijn een collectief van ervaren (NIVRE Register) Experts Personenschade die zich als zelfstandig ondernemers aansluiten bij onze bewezen formule waarin op een eerlijke, informele en prettige manier wordt samengewerkt. Wij zijn met trots keurmerkhouder van het Nationaal Keurmerk Letselschade en voldoen daarmee aan de strengste kwaliteitseisen, zoals gesteld door De Letselschade Raad. Daarbovenop gelden onze eigen hoge kwaliteitseisen en -normen die kenmerkend zijn voor Haartsen Letselschade, zoals beschreven in ons franchisehandboek. Uit klanttevredenheidsonderzoeken, uitgevoerd door Feedback Company, blijkt dat cliënten onze dienstverlening waarderen met het cijfer 9,4 en 100% beveelt ons aan bij anderen.

Betrokkenheid en passie om het beste resultaat voor het slachtoffer te bereiken, staat bij ons voorop. Om dit doel te bereiken, behartigt Haartsen Letselschade bewust de belangen van minder slachtoffers dan veel andere kantoren, namelijk maximaal 75 op fulltime basis. Hierdoor kan meer persoonlijke aandacht worden gegeven aan het slachtoffer en aan de juridische inhoud van de zaak. Deze betrokkenheid in combinatie met de vakinhoudelijke kennis en vastberadenheid is de basis van ons succes.

De aanwas van nieuwe zaken vanuit het netwerk, door mond-tot-mondreclame van tevreden cliënten en door effectieve (online) marketing, zorgt voor een alsmaar groeiend aantal cliënten die wij vol overgave helpen. Onze organisatie groeit mee door nieuwe franchisevestigingen te starten, veelal vanuit huis, die worden geleid door zelfstandig ondernemende Experts Personenschade.

Het aantal dossiers neemt gestaag toe en binnenkort bereiken wij de maximale capaciteit van ons team. Wij gaan de franchiseorganisatie daarom verder uitbreiden om zo de dienstverlening op het allerhoogste niveau te kunnen blijven waarborgen. Graag komen wij dan ook in contact met een leuke, vlotte, toegankelijke en innemende:

Expert Personenschade | Partner

zelfstandig ondernemer in franchiseformule

  • Spreekt de visie en werkwijze van Haartsen Letselschade je aan en wil jij slachtoffers graag met dezelfde passie bijstaan?
  • Vind jij het werk in de letselschadebranche ontzettend leuk?
  • Help je graag mensen en heb je graag oprecht persoonlijk aandacht voor je cliënten?
  • Vind jij het dus ook vanzelfsprekend dat je even contact opneemt met jouw cliënten, bijvoorbeeld als ze jarig zijn of als ze geopereerd zijn?
  • Maak je makkelijk contact met anderen en kun je jouw communicatie goed aanpassen aan het niveau van je cliënten?
  • Vind je het ook fijn om ervoor te zorgen dat mensen krijgen waar ze recht op hebben en ga je voortvarend voor een maximaal resultaat, zonder daarbij uiteraard de redelijkheid uit het oog te verliezen?
  • Vind jij kwaliteit ook belangrijker dan kwantiteit?
  • Heb je bovendien ruime buitendienstervaring in de letselschadebranche en ben je NIVRE Register-Expert Personenschade of in ieder geval ver gevorderd in het traject?
  • En ben je toe aan de uitdagende stap naar zelfstandig ondernemerschap waarbij je jouw eigen letselschadekantoor hebt, maar ook profiteert van centrale ondersteuning en samenwerking met collega partners?

Als je al deze vragen met een 'ja' beantwoordt, komen wij graag met je in contact.

Wij bieden je binnen de succesvolle formule van Haartsen Letselschade veel uitdaging en ondernemersvrijheid, waarbij je helemaal zelf de balans tussen werk en privé bepaalt. De beloningsmogelijkheden zijn beter dan de verdiensten in loondienstverband. Daarnaast is er veel ruimte voor professionele begeleiding en is er een intern klankbord. Je werkt op een prettige en informele manier in een collegiaal team. Uiteraard krijg je zaken aangeboden vanuit de centrale organisatie, maar er wordt ook van je verwacht dat je actief werkt aan het uitbouwen van het netwerk en het acquireren van opdrachten. Je bent immers ondernemer, maar dan wel één in een collectief van gemotiveerde zelfstandigen en gelijkgestemde vakgenoten.

Contact

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Désirée op telefoonnummer 06-82511853 of met Sander op telefoonnummer 06-21234446. Je motivatiebrief met Curriculum Vitae kan je sturen naar sander@haartsenletselschade.nl.

Haartsen Letselschade - Désirée Haartsen

mr. Désirée Haartsen, NIVRE-re
eigenaar | expert personenschade

Haartsen Letselschade - Sander Haartsen

Sander Haartsen
eigenaar | formule manager

Call Now Button