4.8 sterren - gebaseerd op 323 reviews van tevreden cliënten
4.8 sterren - gebaseerd op 323 reviews van tevreden cliënten

Werken bij
Haartsen Letselschade

Over ons

Haartsen Letselschade is begin 2019 opgericht en sinds eind 2020 een goed lopende franchiseorganisatie. Momenteel zijn we vooral actief in Zuid-Nederland met vestigingen:

Wij zijn een collectief van zeer ervaren (NIVRE Register) Experts Personenschade die zich als zelfstandig ondernemers aansluiten bij onze bewezen formule waarin op een eerlijke, informele en prettige manier wordt samengewerkt.

Gedreven door kwaliteit

Haartsen Letselschade is tot in haar vezels kwaliteitsgedreven, waarbij de belangen van onze cliënten, zijnde slachtoffers die letselschade hebben opgelopen of nabestaanden met overlijdensschade, absoluut prevaleert boven het eigen belang.

Wij zijn, als deskundige en betrouwbare letselschadeorganisatie, met trots keurmerkhouder van het Nationaal Keurmerk Letselschade en voldoen daarmee aan de strengste kwaliteitseisen, zoals gesteld door De Letselschade Raad. Tevens zijn wij actief lid van de Branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE).

Daarbovenop gelden onze eigen hoge kwaliteitseisen en -normen die kenmerkend zijn voor Haartsen Letselschade, zoals beschreven in ons franchisehandboek. Uit klanttevredenheidsonderzoeken, uitgevoerd door Feedback Company, blijkt dat cliënten onze dienstverlening waarderen met een ruime 9 en 100% beveelt ons aan bij anderen.

Betrokken bij onze cliënten

Betrokkenheid en passie om het beste resultaat voor het slachtoffer te bereiken, staat bij ons voorop. Om dit doel te bereiken, behartigt Haartsen Letselschade bewust de belangen van minder slachtoffers dan veel andere kantoren, namelijk maximaal 75 op fulltime basis. Hierdoor kan meer persoonlijke aandacht worden gegeven aan het slachtoffer en aan de juridische inhoud van de zaak. Deze betrokkenheid in combinatie met de vakinhoudelijke kennis en vastberadenheid is de basis van ons succes.

Groeiende organisatie

 

Haartsen Letselschade is een regionaal opererende organisatie. Het is de ambitie om een kleine organisatie te blijven door op een gecontroleerde en gezonde manier te groeien. Daarbij zorgen wij dat onze kenmerkende kracht niet uit het oog wordt verloren, zoals het zeer toegankelijke en persoonlijke karakter alsmede de minimale overhead.

Gecontroleerd groeien

De aanwas van nieuwe zaken vanuit het netwerk, door mond-tot-mondreclame van tevreden cliënten en door effectieve (online) marketing, zorgt voor een alsmaar groeiend aantal cliënten die wij vol overgave helpen. Onze organisatie groeit gecontroleerd mee door nieuwe franchisevestigingen te starten, veelal vanuit huis, die worden geleid door zelfstandig ondernemende (NIVRE) Experts Personenschade.

Gezond groeien

Gezond groeien betekent dat de bedrijfsvoering voor zowel franchisegever als franchisenemers behapbaar blijft, uitdagend maar niet stressvol is en financiële rust geeft nu en in de toekomst.

Actuele vacatures

Expert Personenschade | Partner

zelfstandig ondernemer in franchiseformule
eigenaar van Haartsen Letselschade kantoor ergens in de regio

Tevreden cliënten

Franchisenemer worden of meer informatie?

Neem contact met op met Sander Haartsen!

Nieuwsgierig naar de vele voordelen van het werken als zelfstandig ondernemer binnen onze succesvolle en bewezen formule, bel mij dan op 06-21234446 of maak gebruik van het contactformulier.

error: Content is protected !!