4.8 sterren - gebaseerd op 311 reviews van tevreden cliënten
4.8 sterren - gebaseerd op 311 reviews van tevreden cliënten

Recensies van onze zeer tevreden cliënten

Haartsen Letselschade werkt met een persoonlijke aanpak en vol overgave vanuit de visie dat de kwaliteit die geleverd wordt voorop staat. Om die kwaliteit te waarborgen, helpen wij minder cliënten tegelijk, in vergelijking met andere letselschadebureaus of advocatenkantoren. Hierdoor zitten wij bovenop de zaak, worden onnodige vertragingen voorkomen en hebben DésiréeFrits, Joyce, Long of Metin vaker een contactmoment met u, zodat u zich gehoord en begrepen voelen.

Dit zorgt voor tevreden cliënten die met een goed gevoel terugkijken op hun letselzaak. Wat zij daar zelf over zeggen, kunt u hieronder lezen.

feedbackcompany logoFeedback CompanyFeedback Company
9.4 gemiddeld cijfer uit 235 onderzoeken
google logoGoogle ReviewGoogle Review
5.0 sterren - gebaseerd op 127 reviews
custom logoBerichten van cliëntenBerichten van cliënten
22 berichten

Onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoeken

Onafhankelijke klanttevredenheids-onderzoeken

Via het onafhankelijke online onderzoeksbureau Feedback Company doen wij onderzoek naar de tevredenheid van onze cliënten na afronding van de letselschade– of overlijdensschadezaak.

Google Reviews van enthousiaste cliënten

Ook via Google ontvangt Haartsen Letselschade recensies, zoals u hieronder kunt lezen.

Berichten van onze tevreden cliënten

Van cliënten ontvangen wij geregeld kaarten, brieven en e-mailberichten als blijk van waardering voor het werk dat wij voor ze hebben gedaan. Hieronder leest u een aantal van die berichten:

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u kosteloos en vrijblijvend deskundig advies ontvangen, bel ons dan op 085-0064622 of maak gebruik van het contactformulier. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

error: Content is protected !!