Persoonlijke
benadering

Deskundig
advies

Geen
kosten

U staat
voorop

U staat voorop

Persoonlijke benadering

Deskundig advies

Geen kosten

Maak vrijblijvend een afspraak met ons

Recensies

Haartsen Letselschade werkt met een persoonlijke aanpak en vol overgave vanuit de visie dat de kwaliteit die geleverd wordt voorop staat. Om die kwaliteit te waarborgen, helpen wij minder cliënten tegelijk, in vergelijking met andere letselschadebureaus of advocatenkantoren. Hierdoor zitten wij bovenop de zaak, worden onnodige vertragingen voorkomen en hebben DésiréeFrits of Metin vaker een contactmoment met u, zodat u zich gehoord en begrepen voelen.

Dit zorgt voor tevreden cliënten die met een goed gevoel terugkijken op hun letselzaak. Wat zij daar zelf over zeggen, kunt u hieronder lezen.

feedbackcompany logoFeedback CompanyFeedback Company
4.7 sterren - gebaseerd op 66 tevredenheidsonderzoeken
google logoGoogle ReviewGoogle Review
4.9 sterren - gebaseerd op 41 reviews
custom logoBerichten van cliëntenBerichten van cliënten
20 berichten

Wilt u zelf een beoordeling geven? Dat kan via onderstaand formulier:

Logo Feedback Company

Via het onafhankelijke online onderzoeksbureau Feedback Company doen wij onderzoek naar de tevredenheid van onze cliënten na afronding van de letselschade- of overlijdensschadezaak.

Ik kreeg meneer Celen toegewezen en ik vond het een erg fijne man om mee samen te werken en ik had een goede klik met hem.

Indira Tel
16 mei 2022

Goed oveleg, goed afspraken, soms ging wat langer, maar over het algemeen prima.
Tijdens de laatste twee bijeenkomsten ging waten er goede afspraken gemaakt de helw zaak goed afgerond.

Anoniem
13 mei 2022

Heel erg goed. Duidelijke communicatie en heldere stappen.

Michel van Son
27 april 2022

Prettig en persoonlijk wat erg fijn is in een situatie zoals deze.

Sanne
18 april 2022

Goed, snelle en deskundige afhandeling

Pauline
15 april 2022

Een geweldige ervaring en zeer deskundig bij een ongeval.

Toon en Roos van Asten
10 april 2022
 • 1
 • 2
 • 11
 • >
Logo Google Reviews

Ook via Google ontvangt Haartsen Letselschade recensies, zoals u hieronder kunt lezen.

Heldere communicatie en gezien de verwachte omstandigheden snel, adequaat en pragmatisch gehandeld. Super!!!Dank!

Michel van Son Avatar
Michel van Son

Super deskundig en heel vakkundig een zeer goede ervaarring .Ze zijn erg goed in een verkeer ongeval en nemen de tijd om je heel goed te bijstaan in de problemen die je dan hebtIn een woord geweldig.

toon van asten Avatar
toon van asten

Goede en fijne ervaring met Haartsen Letselschade (Désirée). Deskundig advies, op een terrein wat ik zelf niet ken. Inmiddels wel helaas.... De ondersteuning en afwikkeling met een goed resultaat waar ik tevreden mee ben. Gezien de moeizame houding van de verzekeraars moet ik er niet aan denken dat ik dit zonder hulp en expertise van haar had moeten doen.

Marc van den Berg Avatar
Marc van den Berg

Prima begeleiding/ondersteuning in een op zich heel vervelend traject.Zonder de vakkundige hulp van Desiree was de financiële afwikkeling van mijn letselschade niet zo zorgeloos verlopen.

RG VLIES Avatar
RG VLIES

We had the opportunity to be represended by Desiree Haartsen. She helped us from very beggining till the end of the process. She shows as a very responsible and professional attorney which can handle hard cases. We are pleased and thankfull for her work. 5 ⭐️

Dan Cornea Avatar
Dan Cornea

Goed gevoel bij het eerste contact, hierdoor hebben wij een prettige samenwerking ervaren waarbij professioneel met de beperkingen van mijn broer werd omgegaan. Heeft zich actief ingezet richting de tegenpartij waardoor een goed en rechtvaardig eindresultaat is bereikt.

Theo Verhoeven Avatar
Theo Verhoeven
 • 1
 • 2
 • 6
 • >

Berichten van onze cliënten

Van cliënten ontvangen wij geregeld kaarten, brieven en e-mailberichten als blijk van waardering voor het werk dat wij voor ze hebben gedaan. Hieronder leest u een aantal van die berichten:

Dankjewel Frits voor alles. Als u nog een keertje komt, zorg ik dat ik een gebakje in huis heb. Ik heb jouw visitekaartje doorgestuurd naar een kennis en aangegeven dat je erg goed bent.

José

Beste Frits,
Ik wil je danken voor jouw goede hulp, steun en raadgevingen. Ik heb onze samenwerking en jouw hulp als zeer fijn ervaren. Ik wil u graag bedanken voor alle inzet en gedane zaken. en zou je zeer aanraden bij anderen (hoewel ik het natuurlijk niemand gun).

T.G.

Via politie heeft Slachtofferhulp contact met mij opgenomen en uiteindelijk ben ik terechtgekomen bij Haartsen letselschade welke mij in de persoon van Frits Toorians heeft bijgestaan.

Met deskundigheid, vertrouwenwekkende adviezen, uitstekende communicatie en adequate follow up van de voortgang van het verhalen van de geleden schade heeft Frits mij ontzorgd. Van grootste belang is dat mijn herstel na het ongeval positief verloopt. Maar ook een naar volle tevredenheid verlopen afhandeling van de geleden schade in een keurige doorlooptijd is van ongekende waarde. Haartsen Letselschade is een aanbevelenswaardige belangenbehartiger met veel praktische ervaring. Hopelijk nooit nodig maar wel geruststellend dat zij er in voorkomende gevallen voor je zijn. Klasse !!

Jan van Schijndel

Zoals u waarschijnlijk al wist heb ik vorige week het eindbedrag ontvangen op mijn rekening. Heel erg bedankt Frits. Dankzij uw uitstekende kennis en werkzaamheden zijn we tot een goede deal gekomen. U bent een top man!

Ook bedank ik u voor uw effectieve en vasthoudende aanpak die u hebt verricht tijdens deze zaak.

J.D.

Door een traumatisch ongeval heb ik een heel bijzonder iemand leren kennen, u Désirée. 30 maanden was u mijn slachtofferhulp / rechtsbijstand en letselschade advocate. Kortom mijn steun en toeverlaat en zo betrokken. U heeft ervoor gezorgd dat ik met een goed gevoel mijn zaak af heb kunnen sluiten.

Annelies
media thumbnail 0
 • 1
 • 2
 • 4
 • >
Call Now Button