Recensies

Haartsen Letselschade werkt met een persoonlijke aanpak en vol overgave vanuit de visie dat de kwaliteit die geleverd wordt voorop staat. Om die kwaliteit te waarborgen, helpen wij minder cliënten tegelijk, in vergelijking met andere letselschadebureaus of advocatenkantoren. Hierdoor zitten wij bovenop de zaak, worden onnodige vertragingen voorkomen en hebben Désirée of Frits vaker een contactmoment met u, zodat u zich gehoord en begrepen voelen.

Dit zorgt voor tevreden cliënten die met een goed gevoel terugkijken op hun letselzaak. Wat zij daar zelf over zeggen, kunt u hieronder lezen:

Door middel van een verwijzing ben ik contact gekomen met uw bureau. Ik ben heel tevreden over de begeleiding van de letselschade die ik tijdens het fietsen heb opgelopen door een botsing met een auto. Met uw deskundig advies heeft u alle zaken met de tegenpartij goed geregeld. Ook toen er vragen kwamen van mijn zorgverzekeraar over het ongeluk heeft u mij daar goed in begeleid.

Uiteraard ben ik zeer tevreden met de hoogte van de uitbetaling. Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden over uw deskundige hulp die we gehad hebben.

Met vriendelijke groet
Wim Schonenberg

Na het ongeval stond je als letselschade advocaat voor ons paraat.
Je ging er vol tegenaan, dat heb keigoed gedaan.
Jij zette Achmea flink onder druk.
Gelijk een olifant want die staat voor wijsheid, kracht en geluk.
Keifanatiek werkte je aan deze zaak.
Bewerkstelligde een gunstige uitspraak.
Als dank deze verrassingsdoos,
want jij was grandioos!!

Houdoe en super bedankt.

Corrie
Postuum namens Theo!

Haartsen Letselschade - Recensies
Haartsen Letselschade - Recensie

Désirée,

Onze twijfel wel of geen letselschadeadvocaat inschakelen was groot.

Na ons eerste gesprek (op aanraden van Elisabeth) wisten we dat het de juiste keuze was.

Nu alleen maar blij en trots met het resultaat.

Bedankt.

In de periode van en na mijn verkeersongeval, heb ik de juiste professionele hulp mogen ontvangen van Desiree. De betrokkenheid en betrouwbaarheid gaven mij een prettig gevoel. Door regelmatig persoonlijk contact met mij op te nemen, om de gang van zaken te bespreken.

Desiree heeft er alles aan gedaan om de periode van mijn ongeval met een goed gevoel af te sluiten.

Met vriendelijke groet,
Marlene Weren

Desiree is betrokken, betrouwbaar en heeft een prettige persoonlijkheid. Ik voelde me direct op mijn gemak en serieus genomen door haar.

Desiree zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Reageert direct op berichten en handelt snel.

Kortom ondanks een vervelende situatie een fijne ontmoeting.

Miranda Vuijsters

Haartsen Letselschade - Recensie

Hallo Désirée,

Bedankt voor de juridische ondersteuning bij de letselschadezaak mbt het auto-ongeluk d.d. 15-02-2019!! Erg fijn dat je met ons meedenkt en dat je erg attent en menselijk bent.

Dat stellen wij zeer op prijs!!

Lies, Frans, Nicole en Laura Verwaaijen

Onze ervaring met Haartsen Letselschade is ronduit zeer positief. Bij het eerste gesprek werd er ruim de tijd genomen om te achterhalen wie de mens achter het slachtoffer nu precies was. De vragen werden zo gesteld dat het altijd een prettig gesprek is gebleven en dat je als familie de echte persoonlijke interesse van Désirée Haartsen merkt.

Vervolgens werd rustig en duidelijk uitgelegd hoe het vervolg van het traject eruit zou gaan zien. Tijdens de uitleg werd duidelijk aangegeven wat wel en niet relevant was voor de afhandeling van de letselschadeclaim. Voor ons kwamen een aantal punten ter sprake die wij ons niet eerder gerealiseerd hadden.

In onze casus reageerde de tegenpartij niet al te snel. Désirée Haartsen zorgde er echter voor dat wij altijd goed op de hoogte bleven van de acties die Désirée Haartsen ondernam om het tempo in de afwikkeling erin te houden.
Vragen die wij hadden werden zeer snel beantwoord.

Samenvattend hebben wij Désirée ervaren als een zeer deskundige letselschadeadvocaat die heel goed is in het houden van het persoonlijke contact en aandacht.

Kees en Peter Verweij

Nadat ik aangereden ben op mijn fiets door een auto kwam er heel veel op me af... Mijn pols was gebroken, ik werkte vanuit en o-uren contract in de zorg, moest heel veel regelen en bellen. Via een politieambtenaar ben ik via via bij Desirée Haartsen terecht gekomen. Ik had zelfs nog nooit van een letselschade- advocaat gehoord??

Ik moet zeggen dat zij er echt voor me was, altijd en ze heeft alles voor me geregeld en overal aan gedacht.

Met name kon ik niet werken de komende maanden en moest veel kosten maken.

Desirée heeft ervoor gezorgd dat ik inkomen kreeg en thuiszorg en ja...eigenlijk alles deed ze voor me en ook geen vraag was te veel.

De tegenpartij werkte niet mee maar Desirée bleef contact zoeken en volhouden. Heb niet alleen een erg ruime schadevergoeding gekregen, maar ook de geringste kosten kreeg ik vergoed.Altijd had ze  een oprechte belangstelling en inzet. Echt geweldig!!

Ze heeft ook al veel kunnen betekenen voor een collega.

Dus ik prijs haar echt heel erg aan!

Karin van Knegsel

Haartsen Letselschade - Recensie

Bedank voor alle goede zorg en hulp.

familie Viel

Op 29 maart 2019 ben ik met de fiets aangereden door een bestelauto en in het ziekenhuis beland.

Enige dagen later werd mijn man gebeld door Slachtofferhulp met de vraag hoe het met mij ging, en dat ik bijstand moest vragen. Zo kwam ik in contact met Haartsen Letselschade.

Inmiddels was ik weer terug uit het ziekenhuis en kreeg ik bezoek van Désirée Haartsen.

Je was heel bezorgd, en leefde echt met ons mee en stelde vragen opdat jij je in ons kon verplaatsen.

Je hebt ons op een deskundige wijze geholpen, ook de onderhandelingen met de verzekeraar werden, op een vakkundige manier gedaan.

Wij zijn er goed mee geholpen en bedanken je daarvoor hartelijk.

Thea en Bert Schoones

Haartsen Letselschade - Recensies

Beste Désirée,

Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de goede / perfecte zorg en begeleiding die je mij gegeven hebt.

Hartelijker groeten
Gerda

Na mijn verkeersongeval februari 2018, ben ik zeer deskundig begeleid door Haartsen Letselschade. Tijdens de hele procedure, die ongeveer 16 maanden heeft geduurd, ben ik volledig op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom de schadeafhandeling. Haartsen Letselschade reageerde snel en adequaat op al mijn vragen die ik via mail stelde.

Ook bij de financiële afhandeling betreffende de letselschadevergoeding is er voortdurende goed contact geweest over de onderhandelingen betreffende de hoogte hiervan.

Mocht ik in de toekomst nogmaals gebruik moeten maken van een letselschadeadvocaat, zal ik zeker weer contact opnemen met Haartsen Letselschade. Kortom in een voor mij onprettige situatie heeft deze goede begeleiding eraan bijgedragen dat ik over de schadeafhandeling geen zorgen heb hoeven maken.

Rob van Mierlo, ’s-Hertogenbosch juni 2019

Google Reviews

Ook via Google ontvangen Haartsen Letselschade recensies, zoals u hieronder kunt lezen.

Wilt u zelf een Google review geven, kan dat via deze link.

Logo Google Reviews
Haartsen Letselschade
4.9
Gebaseerd op 14 recensies
powered by Google
Corrie Nederpel
Corrie Nederpel
18:23 18 May 20
Als letselschade advocaat stond ze ons geweldig goed bij. Ze ging er vol tegen aan en was heel erg betrokken bij de zaak. Zette de tegenpartij flink onder druk en wist in no time de zaak af te handelen.
Corrie Jansen
Corrie Jansen
08:53 07 May 20
Het contact met mw. Haartsen heb ik als zeer prettig ervaren. Na melding van mijn letselschade bij mijn verzekeringsagent nam mw. Haartsen al spoedig contact met mij op. In een persoonlijk gesprek werden alle details m.b.t. de oorzaak van mijn letselschade tot in details besproken. Een concept van de aansprakelijkheidsstelling ontving ik tijdig ter accordering. Mw. Haartsen zorgt voor een juiste, tijdige en volledige afhandeling van de letselschade waarbij iedere partij de tijd krijgt om zich in te lezen. Daarbij houdt mw. Haartsen de voortgang goed in de gaten. Ik zou een volgende keer, mits zich dit weer mocht voordoen, mw. Haartsen weer inschakelen.
robin rossen
robin rossen
10:00 28 Apr 20
Onvoorstelbaar goed geholpen. Ik zou Desiree aan iedereen aanraden. Ze heeft zoveel inlevingsvermogen getoond en zoveel energie in mijn zaak gestoken, zonder daar zelf beter van te worden. Dat een onbekend persoon voor mij dit voor mij heeft gedaan is onbetaalbaar (en soms sta ik er nog steeds van versteld). Ik was in eerste instantie in contact gebracht met een groot bedrijf, waar ik van het kastje naar de muur gestuurd werd en forse rekeningen ontving. Desiree heeft direct mijn vertrouwen terug gewonnen door er echt voor mij te zijn, door langs te komen, en door haar interesse in mij en de zaak te tonen. Ontzettend bedankt voor alles wat je voor mij hebt gedaan!
Awh Van Engelen
Awh Van Engelen
12:44 25 Apr 20
Via Slachtofferhulp zijn wij in contact gekomen met mw. mr. Désirée Haartsen in de nasleep en afwikkeling van een ongeval met letselschade. Zij heeft ons juridisch bijgestaan en heeft dit op een hele professionele, deskundige en adequate wijze gedaan. Daarbij toonde zij altijd persoonlijke aandacht en interesse in ons allen als slachtoffers. Ingeval juridische hulp bij een ongeval nodig is, kunnen wij Haartsen Letselschade van harte aanbevelen in een toch al moeilijke tijd, waarbij je hoofd totaal niet staat naar dit aspect van een ongeval. Désirée nogmaals bedankt, je bent een topper!
gerdie van zon
gerdie van zon
11:38 22 Jan 20
Wij zijn uitermate goed begeleid in het proces rondom letselschade door Deserie. Haar kracht ligt in met respect en aandacht behandelen van een ongeval waarin in eerste instantie geen gevolgen leken te zijn voor het slachtoffer; tenminste dat dachten wij... Vriendelijke groet, Gitte Sanders, Gerdie van Zon.
Lizet De Ruijter Ducheine
Lizet De Ruijter Ducheine
07:18 16 Jan 20
Met Haartsen Letselschade in contact gekomen omdat mijn moeder een ongeluk had gehad, en zij en de tegenpartij dit heel anders hadden ervaren.Na een huisbezoek en de info die we hadden ging Desiree Haartsen aan de slag.We werden regelmatig via mail en telefoongesprekken op de hoogte gehouden de zorg rondom de schadeafwikkeling werd ons volledig uit handen genomen, zodat we ons alleen maar bezig hoefden te houden met de zorg en het herstel van onze moeder. De schade is naar wens afgehandeld en mijn moeder is in het gelijk gesteld.ontzettend fijn maar zoiezo de samenwerking en contact met Haartsen Letselschade is indien nodig een echte aanrader.
Theo van Opstal
Theo van Opstal
14:16 02 Jan 20
Ben door deze mevrouw, zeer goed geholpen in deze lastige zaak, was al inmiddels zo in het slop geraakt, door tegen werking van tegen partij.Zij heeft het met volle overgave en overtuiging , voor mij tot een goed eind gebracht, waaruit een schikking is gekomen door tegen partij.Ook werdt ik zeer goed op de hoogte gehouden door haar.Er werdt gebeld en of per mail gevraagd of er al een reactie was gekomen.Ik raad deze rechts kundige aan, ze staat altijd klaar voor je, zelfs nu nog. Met advies i.v.m. afwikkeling bij Belastingdienst.Nogmaals zeer tevreden geweest over Mevrouw Haarden.Hoogachtend G.Th. van Opstal
Ruud Knaapen
Ruud Knaapen
12:02 16 Dec 19
Een schadeproces is altijd ingewikkeld. Aan welke kant je ook staat. Uit eigen ervaring weet ik dat er heel veel factoren meespelen. De feiten, wetgeving, onvoorziene omstandigheden, domme pech maar ook emoties en je “gevoel” voor rechtvaardigheid. Dat laatste maakt het hele proces vaak extra ingewikkeld. Desiree is in staat om al deze factoren afgewogen en genuanceerd mee te nemen in haar advies. Zij combineert haar juridische kennis met een gevoel voor menselijke maat. Dank
Bekijk alle beoordelingen