Recensies

Haartsen Letselschade werkt met een persoonlijke aanpak en vol overgave vanuit de visie dat de kwaliteit die geleverd wordt voorop staat. Om die kwaliteit te waarborgen, helpen wij minder cliënten tegelijk, in vergelijking met andere letselschadebureaus of advocatenkantoren. Hierdoor zitten wij bovenop de zaak, worden onnodige vertragingen voorkomen en hebben Désirée of Frits vaker een contactmoment met u, zodat u zich gehoord en begrepen voelen.

Dit zorgt voor tevreden cliënten die met een goed gevoel terugkijken op hun letselzaak. Wat zij daar zelf over zeggen, kunt u hieronder lezen.

feedbackcompany logoFeedback CompanyFeedback Company
4.7 sterren - gebaseerd op 52 tevredenheidsonderzoeken
google logoGoogle ReviewGoogle Review
4.9 sterren - gebaseerd op 36 reviews
custom logoBerichten van cliëntenBerichten van cliënten
18 berichten

Wilt u zelf een beoordeling geven? Dat kan via onderstaand formulier:

Onafhankelijk tevredenheidsonderzoek door Feedback Company

Via het gerenomeerde online onderzoeksbureau Feedback Company doen wij onderzoek naar de tevredenheid van onze cliënten na afronding van de letselschade- of overlijdensschadezaak. Alle onderzoeksresultaten zijn te vinden op de website van Feedback Company.

Logo Feedback Company

Een hele goede ervaring! Ze leeft echt met je mee ! Heel erg betrokken!neemt veel dingen over wat je moet regelen wat fijn is want levert enorm veel stress op
Je kan met vragen altijd te recht !
Helemaal super

Astrid

Zeer goed, goed geholpen echt tevreden over!

Wesley

Wij zijn super goed geholpen.
contact verliep soepel.

schouten

Heel erg goed

Toon van Asten en Roos van Asten Bos.

Mijn ervaring met Haartsen is erg positief. Ik ben door Haartsen enorm goed begeleid door een traject dat voor mij volledig onbekend was. Niet alleen hebben ze mij daarin begeleid, maar ze hebben mij ook veel werk en correspondentie met andere partijen uit handen genomen.

Thieu Sillekens

Goed bereikbaar, je wordt op de hoogte gehouden bij alle ontwikkelingen, word goed naar je geluisterd en eerlijk advies

Annemieke Middendorp
 • 1
 • 2
 • 9
 • >

Google Reviews

Ook via Google ontvangt Haartsen Letselschade recensies, zoals u hieronder kunt lezen.

Logo Google Reviews

We had the opportunity to be represended by Desiree Haartsen. She helped us from very beggining till the end of the process. She shows as a very responsible and professional attorney which can handle hard cases. We are pleased and thankfull for her work. 5 ⭐️

Dan Cornea Avatar
Dan Cornea

Goed gevoel bij het eerste contact, hierdoor hebben wij een prettige samenwerking ervaren waarbij professioneel met de beperkingen van mijn broer werd omgegaan. Heeft zich actief ingezet richting de tegenpartij waardoor een goed en rechtvaardig eindresultaat is bereikt.

Theo Verhoeven Avatar
Theo Verhoeven

Nette en vlotte afhandeling

Anton van Padua Avatar
Anton van Padua

Heb het als een hele prettige en deskundige samenwerking ervaren

Ad Van Bree Avatar
Ad Van Bree

Désirée Haartsen Letselschade advocate.Drinkt geen koffie.Deskundig.Professioneel.Geduldig.Bezorgd.Respectvol.Empathisch.Dank je wel Désirée dat U er voor me was, ook namens Michel en Debby.

Annelies van der Leest Avatar
Annelies van der Leest

Uitstekende service, Desiree is een hele lieve, kundige vrouw die van aanpakken weet en daarmee een goede uitkomst weet te behalen.

Rylana van den Heuvel Avatar
Rylana van den Heuvel
 • 1
 • 2
 • 6
 • >

Berichten van onze cliënten

Van cliënten ontvangen wij geregeld kaarten, brieven en e-mailberichten als blijk van waardering voor het werk dat wij voor ze hebben gedaan. Hieronder leest u een aantal van die berichten:

Via politie heeft Slachtofferhulp contact met mij opgenomen en uiteindelijk ben ik terechtgekomen bij Haartsen letselschade welke mij in de persoon van Frits Toorians heeft bijgestaan.

Met deskundigheid, vertrouwenwekkende adviezen, uitstekende communicatie en adequate follow up van de voortgang van het verhalen van de geleden schade heeft Frits mij ontzorgd. Van grootste belang is dat mijn herstel na het ongeval positief verloopt. Maar ook een naar volle tevredenheid verlopen afhandeling van de geleden schade in een keurige doorlooptijd is van ongekende waarde. Haartsen Letselschade is een aanbevelenswaardige belangenbehartiger met veel praktische ervaring. Hopelijk nooit nodig maar wel geruststellend dat zij er in voorkomende gevallen voor je zijn. Klasse !!

Jan van Schijndel

Zoals u waarschijnlijk al wist heb ik vorige week het eindbedrag ontvangen op mijn rekening. Heel erg bedankt Frits. Dankzij uw uitstekende kennis en werkzaamheden zijn we tot een goede deal gekomen. U bent een top man!

Ook bedank ik u voor uw effectieve en vasthoudende aanpak die u hebt verricht tijdens deze zaak.

J.D.

Door een traumatisch ongeval heb ik een heel bijzonder iemand leren kennen, u Désirée. 30 maanden was u mijn slachtofferhulp / rechtsbijstand en letselschade advocate. Kortom mijn steun en toeverlaat en zo betrokken. U heeft ervoor gezorgd dat ik met een goed gevoel mijn zaak af heb kunnen sluiten.

Annelies
media thumbnail 0

Op 29 maart 2019 ben ik met de fiets aangereden door een bestelauto en in het ziekenhuis beland. Enige dagen later werd mijn man gebeld door Slachtofferhulp met de vraag hoe het met mij ging, en dat ik bijstand moest vragen. Zo kwam ik in contact met Haartsen Letselschade. Inmiddels was ik weer terug uit het ziekenhuis en kreeg ik bezoek van Désirée Haartsen. Je was heel bezorgd, en leefde echt met ons mee en stelde vragen opdat jij je in ons kon verplaatsen. Je hebt ons op een deskundige wijze geholpen, ook de onderhandelingen met de verzekeraar werden, op een vakkundige manier gedaan.

Wij zijn er goed mee geholpen en bedanken je daarvoor hartelijk.

Thea en Bert Schoones

Via deze omweg wil ik je hartelijk danken voor de professionele aanpak met betrekking tot het afhandelen van de letselschade. Een duidelijke en zakelijke communicatie blijft mij bij en ik zou een ieder willen aanbevelen HAARTSEN LETSELSCHADE voor advies en afhandeling van opgelopen letsel te benaderen.

Sieb
 • 1
 • 2
 • 4
 • >
Call Now Button