Persoonlijke
benadering

Deskundig
advies

Geen
kosten

U staat
voorop

U staat voorop

Persoonlijke benadering

Deskundig advies

Geen kosten

Maak vrijblijvend een afspraak met ons

Recensies

Haartsen Letselschade werkt met een persoonlijke aanpak en vol overgave vanuit de visie dat de kwaliteit die geleverd wordt voorop staat. Om die kwaliteit te waarborgen, helpen wij minder cliënten tegelijk, in vergelijking met andere letselschadebureaus of advocatenkantoren. Hierdoor zitten wij bovenop de zaak, worden onnodige vertragingen voorkomen en hebben DésiréeFrits of Metin vaker een contactmoment met u, zodat u zich gehoord en begrepen voelen.

Dit zorgt voor tevreden cliënten die met een goed gevoel terugkijken op hun letselzaak. Wat zij daar zelf over zeggen, kunt u hieronder lezen.

feedbackcompany logoFeedback CompanyFeedback Company
4.6 sterren - gebaseerd op 77 tevredenheidsonderzoeken
google logoGoogle ReviewGoogle Review
4.9 sterren - gebaseerd op 46 reviews
custom logoBerichten van cliëntenBerichten van cliënten
21 berichten

Wilt u zelf een beoordeling geven? Dat kan via onderstaand formulier:

Logo Feedback Company

Via het onafhankelijke online onderzoeksbureau Feedback Company doen wij onderzoek naar de tevredenheid van onze cliënten na afronding van de letselschade- of overlijdensschadezaak.

Onze ervaring met Haartsen Letselschade is vanaf het begin af aan al zeer goed verlopen. Dhr. Celen heeft ons gedurende het proces goed begeleid. Hij heeft ons altijd volledig op de hoogte gehouden van de stand van zaken en daarbij ook van onze rechten. Dhr. Celen heeft niet alleen professioneel gehandeld met onze casus, maar ook zijn begrip getoond voor het slachtoffer.

Sahoo
6 september 2022

Zeer tevreden

Arie Hanssen
3 september 2022

Haartsen Letselschade heeft mij goed begeleid in de letselschadezaak. Er was persoonlijk contact en er werd meegedacht.

Anoniem
8 augustus 2022

Goede uitleg en snelle hulp
Bij vragen word er meteen geantwoord

Ali Türkmen
29 juli 2022

Prima soms duren dingen lang,
Maar weet de oorzaak daarvan

Anoniem
21 juli 2022

Erg goed

Petra
28 juni 2022
 • 1
 • 2
 • 13
 • >
Logo Google Reviews

Ook via Google ontvangt Haartsen Letselschade recensies, zoals u hieronder kunt lezen.

Onze ervaring met Haartsen Letselschade is vanaf het begin af aan al zeer goed verlopen. Dhr. M. Celen heeft ons gedurende het proces zeer goed begeleid. Haartsen Letselschade heeft ons altijd volledig op de hoogte gehouden van de stand van zaken en daarbij ook van onze rechten. Er is niet alleen professioneel gehandeld met onze casus, maar ook begrip getoond voor het slachtoffer. Vooral fijn dat ze altijd te bereiken zijn, zo niet dan bellen ze ook snel terug!

A S Avatar
A S

In de afwikkeling van een heel naar fietsongeluk heeft Désirée Haartsen mijn man perfect bijgestaan. Ze weet exact welke wegen te bewandelen en doet dat op een tactvolle en fijne manier. Dat heeft ervoor gezorgd, dat het nu zodanig is afgehandeld met een uitkomst, die wij nooit hadden verwacht en zelf ook nooit voor elkaar hadden gekregen! Dus kort samengevat: hele goede kennis van zaken, heel prettig in de omgang, fijne en duidelijke communicatie en geeft je echt het gevoel, dat ze voor je klaarstaat. Een 100% aanbeveling indien je ondersteuning op dat gebied nodig hebt!

Marion Hanssen Avatar
Marion Hanssen

Dank je wel desiree ....Ik heb een hele goeie ervaring . Goed bijgestsaan ... altijd een snelle terugkoppeling .goed berijkbaar .. ook een luisterend oor ... mijn zaak is bovenverwachting goed afgewikkeld ... en daarna ook.prima en netjes afgesloten .. ik kan Haartsen letselschade dan ook zeer zeker aanbevelen .. gr petra

Petra Droomers Avatar
Petra Droomers

Wil zeggen dat ik super geholpen ben . Mevr. Haartsen heeft het voor mij supergoed afgehandeld. Nogmaals bedankt.

Oma's Onderbroek Avatar
Oma's Onderbroek

Heldere communicatie en gezien de verwachte omstandigheden snel, adequaat en pragmatisch gehandeld. Super!!!Dank!

Michel van Son Avatar
Michel van Son

Super deskundig en heel vakkundig een zeer goede ervaarring .Ze zijn erg goed in een verkeer ongeval en nemen de tijd om je heel goed te bijstaan in de problemen die je dan hebtIn een woord geweldig.

toon van asten Avatar
toon van asten
 • 1
 • 2
 • 7
 • >

Berichten van onze cliënten

Van cliënten ontvangen wij geregeld kaarten, brieven en e-mailberichten als blijk van waardering voor het werk dat wij voor ze hebben gedaan. Hieronder leest u een aantal van die berichten:

Dank je wel Frits voor jouw hulp.

Gerrie
media thumbnail 0

Dankjewel Frits voor alles. Als u nog een keertje komt, zorg ik dat ik een gebakje in huis heb. Ik heb jouw visitekaartje doorgestuurd naar een kennis en aangegeven dat je erg goed bent.

José

Beste Frits,
Ik wil je danken voor jouw goede hulp, steun en raadgevingen. Ik heb onze samenwerking en jouw hulp als zeer fijn ervaren. Ik wil u graag bedanken voor alle inzet en gedane zaken. en zou je zeer aanraden bij anderen (hoewel ik het natuurlijk niemand gun).

T.G.

Via politie heeft Slachtofferhulp contact met mij opgenomen en uiteindelijk ben ik terechtgekomen bij Haartsen letselschade welke mij in de persoon van Frits Toorians heeft bijgestaan.

Met deskundigheid, vertrouwenwekkende adviezen, uitstekende communicatie en adequate follow up van de voortgang van het verhalen van de geleden schade heeft Frits mij ontzorgd. Van grootste belang is dat mijn herstel na het ongeval positief verloopt. Maar ook een naar volle tevredenheid verlopen afhandeling van de geleden schade in een keurige doorlooptijd is van ongekende waarde. Haartsen Letselschade is een aanbevelenswaardige belangenbehartiger met veel praktische ervaring. Hopelijk nooit nodig maar wel geruststellend dat zij er in voorkomende gevallen voor je zijn. Klasse !!

Jan van Schijndel

Zoals u waarschijnlijk al wist heb ik vorige week het eindbedrag ontvangen op mijn rekening. Heel erg bedankt Frits. Dankzij uw uitstekende kennis en werkzaamheden zijn we tot een goede deal gekomen. U bent een top man!

Ook bedank ik u voor uw effectieve en vasthoudende aanpak die u hebt verricht tijdens deze zaak.

J.D.
 • 1
 • 2
 • 5
 • >
Call Now Button