Recensies

Haartsen Letselschade werkt met een persoonlijke aanpak en vol overgave vanuit de visie dat de kwaliteit die geleverd wordt voorop staat. Om die kwaliteit te waarborgen, helpen wij minder cliënten tegelijk, in vergelijking met andere letselschadebureaus of advocatenkantoren. Hierdoor zitten wij bovenop de zaak, worden onnodige vertragingen voorkomen en hebben Désirée of Frits vaker een contactmoment met u, zodat u zich gehoord en begrepen voelen.

Dit zorgt voor tevreden cliënten die met een goed gevoel terugkijken op hun letselzaak. Wat zij daar zelf over zeggen, kunt u hieronder lezen.

Feedback Company
Google Review
Berichten van cliënten

Wilt u zelf een beoordeling geven? Dat kan via onderstaand formulier:

Onafhankelijk tevredenheidsonderzoek door Feedback Company

Via het gerenomeerde online onderzoeksbureau Feedback Company doen wij onderzoek naar de tevredenheid van onze cliënten na afronding van de letselschade- of overlijdensschadezaak. Alle onderzoeksresultaten zijn te vinden op de website van Feedback Company.

Google Reviews

Ook via Google ontvangt Haartsen Letselschade recensies, zoals u hieronder kunt lezen.

EindhovenTilburg

Mevrouw Haartsen heeft ons heel goed geholpen met mijn man zijn letselschade.Ze is zeer kundig, behulpzaam en betrokken bij de zaak. We werden altijd met mail of telefoon op de hoogte gehouden.We raden iedereen die deskundig hulp nodig heeft haar aan. Bedankt!!!

Mary Boumans Avatar
Mary Boumans

Het contact was altijd duidelijk en fijn! Na een lang proces heeft Desiree het met een mooi resultaat weten af te sluiten voor me.

Roy Verstegen Avatar
Roy Verstegen

Zeer professioneel, zeer kundig. Afspraak = Afspraak

Bert Theijsssen Avatar
Bert Theijsssen

Zeer tevreden , goed geholpen en met vragen kon ik altijd terecht . Echt aan te bevelen !!!

Priscilla Heesbeen Avatar
Priscilla Heesbeen

Heel prettig mee te werken. Zeer deskundig en persoonlijk betrokken.Aanrader!

Jurg nuafhalen Avatar
Jurg nuafhalen

Supergoede ervaring gehad! Heel persoonlijk, meedenken, duidelijke adviezen en uitleg. Communicatie zeer goed.Oprechte interesse in mijn situatie.Dank voor alles Frits! Ik zeg het voort 🙂

Karin Van Dijk Avatar
Karin Van Dijk
  • 1
  • 2
  • 5
  • >

Berichten van onze cliënten

Van cliënten ontvangen wij geregeld kaarten, brieven en e-mailberichten als blijk van waardering voor het werk dat wij voor ze hebben gedaan. Hieronder leest u een aantal van die berichten:

EindhovenTilburg

Zoals u waarschijnlijk al wist heb ik vorige week het eindbedrag ontvangen op mijn rekening. Heel erg bedankt Frits. Dankzij uw uitstekende kennis en werkzaamheden zijn we tot een goede deal gekomen. U bent een top man!

Ook bedank ik u voor uw effectieve en vasthoudende aanpak die u hebt verricht tijdens deze zaak.

J.D.

Door een traumatisch ongeval heb ik een heel bijzonder iemand leren kennen, u Désirée. 30 maanden was u mijn slachtofferhulp / rechtsbijstand en letselschade advocate. Kortom mijn steun en toeverlaat en zo betrokken. U heeft ervoor gezorgd dat ik met een goed gevoel mijn zaak af heb kunnen sluiten.

Annelies
media thumbnail 0

Op 29 maart 2019 ben ik met de fiets aangereden door een bestelauto en in het ziekenhuis beland. Enige dagen later werd mijn man gebeld door Slachtofferhulp met de vraag hoe het met mij ging, en dat ik bijstand moest vragen. Zo kwam ik in contact met Haartsen Letselschade. Inmiddels was ik weer terug uit het ziekenhuis en kreeg ik bezoek van Désirée Haartsen. Je was heel bezorgd, en leefde echt met ons mee en stelde vragen opdat jij je in ons kon verplaatsen. Je hebt ons op een deskundige wijze geholpen, ook de onderhandelingen met de verzekeraar werden, op een vakkundige manier gedaan.

Wij zijn er goed mee geholpen en bedanken je daarvoor hartelijk.

Thea en Bert Schoones

Via deze omweg wil ik je hartelijk danken voor de professionele aanpak met betrekking tot het afhandelen van de letselschade. Een duidelijke en zakelijke communicatie blijft mij bij en ik zou een ieder willen aanbevelen HAARTSEN LETSELSCHADE voor advies en afhandeling van opgelopen letsel te benaderen.

Sieb

Bedankt voor alles!

Leo & Marianne
media thumbnail 0
  • 1
  • 2
  • 4
  • >
Call Now Button