4.8 sterren - gebaseerd op 223 reviews van tevreden cliënten
4.8 sterren - gebaseerd op 223 reviews van tevreden cliënten

Hulp bij letselschade in Tilburg

Waarschijnlijk bent u op onze website terecht gekomen omdat u letsel heeft opgelopen of omdat een naaste van u is overleden door een ongeval. Wij willen u natuurlijk allereerst heel veel sterkte wensen in deze moeilijke periode. Neem uw tijd om dit alles een plek te kunnen geven.

Ik heb
letsel

Ik ben een
nabestaande

Ik wil een
second opinion

Ik ben een
doorverwijzer

Krijg waar u recht op heeft

Wanneer u alles heeft kunnen laten bezinken is het natuurlijk belangrijk dat u de immateriële en materiële schade die u lijdt vergoed krijgt. De letselschade specialisten van Haartsen Letselschade zijn allen deskundige en professionele juristen met een persoonlijke aanpak. Zij staan voor u klaar om u te helpen krijgen waar u recht op heeft. Voor u zijn hier nooit kosten aan verbonden, omdat wij deze verhalen bij de tegenpartij.

Een letselschade advocaat in de regio Tilburg inschakelen?

U heeft belang bij het inschakelen van een betrouwbare en deskundige belangenbehartiger. Het is immers van groot belang dat uw schadeafwikkeling zorgvuldig en correct plaatsvindt en u tijdig ontvangt waar u recht op hebt.

U denkt erover om een letselschade advocaat in te schakelen in de regio Tilburg. Maar weet u dat een gespecialiseerd letselschadebureau met deskundige letselschadejuristen en specialisten vele voordelen biedt?

De werkzaamheden van een letselschade advocaat en een letselschadejurist (ookwel letselschade expert, letselschadespecialist of letselschadedeskundige genoemd) zijn identiek. Beide helpen u om een schadevergoeding te claimen, stellen de aansprakelijkstelling op, brengen de schadeposten in kaart en onderhandelen met de tegenpartij. Er zijn nog meer overeenkomsten tussen deze juridische functies:

  • Specialistische (rechten)opleiding afgerond
  • Expert op het gebied van letselschade
  • 100% inzetten voor het slachtoffer

Toch is een advocaat letselschade niet hetzelfde als een letselschadejurist. Het grootste verschil is dat een advocaat altijd mag procederen voor de rechtbank, terwijl een jurist dit slechts beperkt mag. Dit kan alleen bij een deelgeschil, een procedure bij een schade tot € 25.000 en in alle arbeidsongevallen.

Procederen is in slechts 2% van de gevallen nodig. Houdt u er daarbij rekening mee dat een letselschade advocaat niet van te voren kan garanderen dat zijn dienstverlening gratis is. Het kan dus zijn dat een advocaat (een deel van) de kosten bij u in rekening brengt. Dit in tegenstelling tot de kosten van juridische bijstand door een letselschadejurist die in veel gevallen en in ons geval altijd volledig gratis is.

Werkzaam in heel Nederland

Naast Tilburg zijn de letselschade specialisten van Haartsen Letselschade werkzaam binnen heel Nederland. Met onze kantoren in Tilburg, EindhovenNijmegen en Venlo zijn wij heel flexibel en kunt u altijd bij ons terecht. Of u nu in Brabant, Limburg of Gelderland woont; onze experts helpen u graag.

Diverse diensten

U kunt met diverse vragen bij Haartsen Letselschade terecht. Zo zijn onze experts gespecialiseerd in het verhalen van uw letselschade of overlijdensschade of in het geven van een second opinion. Weet daarbij dat onze dienstverlening voor u als slachtoffer volledig kosteloos is.

Onze letselschadejuristen en specialisten in de regio Tilburg

Haartsen Letselschade kiest bewust voor een persoonlijke benadering en werkt aan relatief weinig dossiers per keer. Kwaliteit gaat absoluut boven kwantiteit. Dit zorgt voor betrokkenheid en meer aandacht voor u en maatwerk in uw schadedossier, zodat niets over het hoofd wordt gezien. Dit wordt erg gewaardeerd door onze cliënten.

Tevreden cliënten

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u kosteloos en vrijblijvend deskundig advies ontvangen, bel ons dan op 085-0064622 of maak gebruik van het contactformulier. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

error: Content is protected !!