4.8 sterren - gebaseerd op 323 reviews van tevreden cliënten
4.8 sterren - gebaseerd op 323 reviews van tevreden cliënten

Hulp bij letselschade in Tilburg

Waarschijnlijk bent u op onze website terecht gekomen omdat u letsel heeft opgelopen of omdat een naaste van u is overleden door een ongeval. Wij willen u natuurlijk allereerst heel veel sterkte wensen in deze moeilijke periode. Neem uw tijd om dit alles een plek te kunnen geven.

Ik heb
letsel

Ik ben een
nabestaande

Ik wil een
second opinion

Ik ben een
doorverwijzer

Krijg waar u recht op heeft

Wanneer u alles heeft kunnen laten bezinken is het natuurlijk belangrijk dat u de immateriële en materiële schade die u lijdt vergoed krijgt. De letselschadespecialisten van Haartsen Letselschade zijn alle deskundige en professionele juristen met een persoonlijke aanpak. Zij staan voor u klaar om u te helpen krijgen waar u recht op heeft. Voor u zijn hier nooit kosten aan verbonden, omdat wij deze verhalen bij de tegenpartij.

Een letselschade advocaat in de regio Tilburg inschakelen?

U heeft baat bij het inschakelen van een betrouwbare en deskundige belangenbehartiger. Het is namelijk cruciaal dat uw schadeafwikkeling nauwkeurig en correct verloopt, zodat u op tijd ontvangt waar u recht op heeft.

U overweegt wellicht om een letselschade advocaat in de regio Tilburg in te schakelen. Maar weet u dat een gespecialiseerd letselschadebureau in Tilburg met ervaren letselschadejuristen en specialisten veel voordelen biedt?

De taken van een letselschade advocaat en een letselschadejurist (ook bekend als letselschade expert, letselschadespecialist of letselschade deskundige) zijn gelijk. Beide helpen u bij het claimen van een schadevergoeding, stellen de aansprakelijkstelling op, inventariseren de schadeposten en onderhandelen met de tegenpartij. Er zijn nog meer overeenkomsten tussen deze juridische professionals:

  • Specialistische
  • (rechten)opleiding afgerond
  • Expertise in letselschade100% inzet voor het slachtoffer

Hoewel een letselschade advocaat en een letselschadejurist vaak vergelijkbaar werk doen, zijn ze niet hetzelfde. Een belangrijk verschil is dat een advocaat altijd het recht heeft om voor de rechtbank te procederen, terwijl een jurist dit slechts in specifieke gevallen mag, zoals bij een deelgeschil, schade tot € 25.000 en arbeidsongevallen.

In slechts 2% van de gevallen is procederen noodzakelijk. Houd er rekening mee dat een letselschade advocaat niet altijd kan garanderen dat zijn diensten kosteloos zijn. Het kan voorkomen dat een advocaat (een deel van) de kosten bij u in rekening brengt. Dit is anders dan bij een letselschadejurist, wiens juridische bijstand in veel gevallen en in ons geval altijd volledig gratis is.


Hulp bij een aanrijding in Tilburg

Letsel kan op uiteenlopende manieren ontstaan, waarbij een aanrijding of verkeersongeval vaak voorkomt. Haartsen Letselschade biedt deskundige hulp om de juiste schadevergoeding voor u te verkrijgen en begeleidt u door het gehele traject. Bent u betrokken bij een verkeersongeval in Tilburg en zoekt u hulp? Ons streven is om ervoor te zorgen dat u de compensatie ontvangt die u verdient, zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel.

Ongeval op het werk in Tilburg

Ook op de werkvloer kunt u letsel oplopen, zoals bij een bedrijfsongeval. Een werkongeval kan grote gevolgen hebben voor uw gezondheid en toekomst. Ons team van specialisten onderzoekt zorgvuldig hoe het ongeval is gebeurd en wie er verantwoordelijk is. Wij zorgen ervoor dat alle nodige stappen worden ondernomen om uw rechten te beschermen en de schadevergoeding te regelen waar u recht op heeft.

Werkzaam in heel Nederland

Naast Tilburg zijn de letselschade specialisten van Haartsen Letselschade werkzaam binnen heel Nederland. Met onze kantoren in Tilburg, Den Bosch, EindhovenNijmegen en Venlo zijn wij heel flexibel en kunt u altijd bij ons terecht. Of u nu in Brabant, Limburg of Gelderland woont; onze experts helpen u graag.

Diverse diensten

U kunt met diverse vragen bij Haartsen Letselschade terecht. Zo zijn onze experts gespecialiseerd in het verhalen van uw letselschade of overlijdensschade of in het geven van een second opinion of bij letsel toegebracht door een dier, bijvoorbeeld door een hondenbeet. Weet daarbij dat onze dienstverlening voor u als slachtoffer volledig kosteloos is.

Onze letselschadejuristen en specialisten in de regio Tilburg

Haartsen Letselschade kiest bewust voor een persoonlijke benadering en werkt aan relatief weinig dossiers per keer. Kwaliteit gaat absoluut boven kwantiteit. Dit zorgt voor betrokkenheid en meer aandacht voor u en maatwerk in uw schadedossier, zodat niets over het hoofd wordt gezien. Dit wordt erg gewaardeerd door onze cliënten.

Tevreden cliënten

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u kosteloos en vrijblijvend deskundig advies ontvangen, bel ons dan op 085-0064622 of maak gebruik van het contactformulier. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

error: Content is protected !!