4.8 sterren - gebaseerd op 323 reviews van tevreden cliënten
4.8 sterren - gebaseerd op 323 reviews van tevreden cliënten

Overlijdensschade vergoeding

Na een ongeval waarbij uw naaste is komen te overlijden, komt er veel op u af als nabestaande. Bovenal is de verwerking van uw verlies natuurlijk het allerbelangrijkste. Daarnaast wilt u uw materiële en immateriële schade vergoed krijgen als blijkt dat een ander volledig of gedeeltelijk aansprakelijk is.

Wat is overlijdensschade?

Overlijdensschade is de schade die u als nabestaande lijdt omdat uw naaste is overleden als gevolg van een ongeval, door toedoen van een ander. 

Als nabestaande heeft u recht op een passende schadevergoeding, ook wel schadeloosstelling genoemd. In sommige gevallen heeft u tevens recht op vergoeding voor affectieschade en/of shockschade. Om hier aanspraak op te kunnen maken dient de verantwoordelijke partij aansprakelijk te worden gesteld. Een overlijdensschade jurist kan u hierbij helpen.

Veel vragen

Het schaderegelingsproces na een ongeval waarbij uw naaste is overleden wordt uiteraard als zeer belastend ervaren en is juridisch en financieel complex. Ook heeft u ongetwijfeld vele vragen.

Wie moet uw schade vergoeden? Hoe regelt u dat? Hoe berekent u de hoogte van uw schade? Het gaat niet alleen om de schade nu, maar eventueel ook om de schade in de toekomst. Die kan hoog oplopen.

Laat een deskundige u begeleiden

De veroorzaker van het ongeval zal de zaak laten afhandelen door de verzekeraar of diens schaderegelaar. Dit zijn specialisten die dit dagdagelijks doen. Daarom is het altijd raadzaam om zelf als nabestaande ook een betrouwbaar en deskundige belangenbehartiger in te schakelen.

Haartsen Letselschade biedt u kosteloos ondersteuning met praktische adviezen en concrete hulp dat uw schade wordt vergoed. Daarbij zorgt persoonlijke aandacht en transparante communicatie dat u te allen tijde geïnformeerd bent over uw schade afhandelingsproces.

Krijg waar u recht op heeft

Samen met u wordt onderzocht wat uw schade als nabestaande precies is en of u de schade kunt verhalen. Bestaat er onenigheid over de schuldvraag? Haartsen Letselschade kan deze juridische discussie voor u voeren. Wij ondernemen namens u de benodigde actie, verzamelen bewijsmateriaal, geven u advies over de juridische en financiële mogelijkheden en onderhouden de intensieve contacten met de aansprakelijke partij of diens verzekeraar. Waar nodig worden andere deskundigen betrokken.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

Oorzaken van overlijdensschade

Hieronder ziet u een aantal mogelijke oorzaken van ongevallen die kunnen leiden tot het overlijden van uw naaste:

Verkeersongeval

Bedrijfsongeval

Overlijden door het toedoen van een dier

Gebrekkige opstal of gladheid / lading op de weg

Gebrekkige opstal of gladheid / lading op de weg

Overige oorzaken van overlijden

Onze juristen zijn specialisten op het gebied van overlijdensschade

U heeft belang bij het inschakelen van een betrouwbare en deskundige belangenbehartiger. Het is immers van groot belang dat uw schadeafwikkeling met respect voor de overledene zorgvuldig en correct plaatsvindt en u tijdig ontvangt waar u recht op hebt. Weet daarbij dat onze dienstverlening voor u als nabestaande volledig kosteloos is.

De overlijdensschade specialisten van Haartsen Letselschade zijn werkzaam binnen heel Nederland. Met onze kantoren in Nijmegen, Eindhoven, Den Bosch, Tilburg en Venlo zijn wij heel flexibel en kunt u altijd bij ons terecht.

Haartsen Letselschade kiest bewust voor een persoonlijke benadering en werkt aan relatief weinig dossiers per keer. Kwaliteit gaat absoluut boven kwantiteit. Dit zorgt voor betrokkenheid en meer aandacht voor u en maatwerk in uw overlijdensschadedossier, zodat niets over het hoofd wordt gezien. Dit wordt zeer gewaardeerd door onze cliënten.

Onze belangenbehartigers Désirée, Frits, Joyce, Long en Metin hebben jarenlange ervaring in het behandelen van letselschades en overlijdensschades als gevolg van een ongeval (waaronder zeer complexe zaken). Daarnaast hebben ze diverse vakgerichte opleidingen gevolgd, waardoor ze allen NIVRE Register-Expert Personenschade (NIVRE-re) zijn. Ook volgen zij jaarlijks beroepsopleidingen om het kennisniveau op peil te houden. Haartsen Letselschade is bovendien keurmerkhouder van het Nationaal Keurmerk Letselschade. Daarmee wordt jaarlijks toegezien op de naleving van strenge eisen, zoals deze zijn gesteld door De Letselschade Raad en in de Gedragscode Behandeling Letselschade. Tevens zijn wij actief lid van de Branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE), dé vereniging van gespecialiseerde letselschadekantoren.

Tevreden cliënten

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u kosteloos en vrijblijvend deskundig advies ontvangen, bel ons dan op 085-0064622 of maak gebruik van het contactformulier. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

error: Content is protected !!