4.8 sterren - gebaseerd op 311 reviews van tevreden cliënten
4.8 sterren - gebaseerd op 311 reviews van tevreden cliënten

Letselschade door een overige ongevallen

Na een ongeval waarbij u letsel heeft opgelopen, komt er veel op u af als slachtoffer. Allereerst is uw gezondheid en het herstel het allerbelangrijkste. Daarnaast wilt u uw materiële en immateriële schade vergoed krijgen als blijkt dat een ander volledig of gedeeltelijk aansprakelijk is. Ook in het geval van een eenzijdig verkeersongeluk kan er sprake zijn van vergoeding van de schade.

Veelvoorkomend oorzaken waarbij u schade kunt oplopen zijn verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en letsel door dieren. Ongevallen kunnen echter vele andere oorzaken hebben. Ook in andere gevallen staan de letselschade experts van Haartsen Letselschade u graag bij.

Veel vragen over letsel door een ongeval

Het schaderegelingsproces na een ongeval wordt vaak als belastend ervaren en is juridisch en financieel complex. Ook heeft u ongetwijfeld vele vragen.

Wie moet uw schade vergoeden? Hoe regelt u dat? Hoe berekent u de hoogte van uw schadevergoeding? Het gaat niet alleen om de schade nu, maar eventueel ook om schade in de toekomst. Die kan hoog oplopen. Bent u arbeidsongeschikt geraakt? Hoe gaat het nu verder met uw carrière? Wie helpt u met het veiligstellen van uw werk en inkomen?

Het zijn allemaal vragen waarbij Haartsen Letselschade u kan helpen.

Schade vergoeding na een ongeval

Samen met u wordt door onze letselschade specialisten onderzocht wat uw schade precies is en of u deze schade kunt verhalen. Bestaat er onenigheid over de schuldvraag? Uw Haartsen Letselschade jurist kan deze juridische discussie voor u voeren.

Wij ondernemen namens u de benodigde actie, verzamelen bewijsmateriaal, geven u advies over de juridische en financiële mogelijkheden en onderhouden de intensieve contacten met de aansprakelijke partij of diens verzekeraar. Waar nodig worden andere deskundigen betrokken, bijvoorbeeld voor medisch advies.

Specialist op het gebied van letselschade

U heeft belang bij het inschakelen van een betrouwbare en deskundige belangenbehartiger. Het is immers van groot belang dat uw schadeafwikkeling zorgvuldig en correct plaatsvindt en u tijdig ontvangt waar u recht op hebt. Weet daarbij dat onze dienstverlening voor u als slachtoffer volledig kosteloos is.

De letselschade specialisten van Haartsen Letselschade zijn werkzaam binnen heel Nederland. Met onze kantoren in Nijmegen, Eindhoven, Den Bosch, Tilburg en Venlo zijn wij heel flexibel en kunt u altijd bij ons terecht.

Haartsen Letselschade kiest bewust voor een persoonlijke benadering en werkt aan relatief weinig dossiers per keer. Kwaliteit gaat absoluut boven kwantiteit. Dit zorgt voor betrokkenheid en meer aandacht voor u en maatwerk in uw schadedossier, zodat niets over het hoofd wordt gezien. Dit wordt zeer gewaardeerd door onze cliënten.

Onze belangenbehartigers Désirée, Frits, Joyce, Long en Metin hebben jarenlange ervaring in het behandelen van letselschades als gevolg van diverse soorten ongevallen (waaronder zeer complexe zaken) en overlijdensschades. Daarnaast hebben ze diverse vakgerichte opleidingen gevolgd, waardoor ze allen NIVRE Register-Expert Personenschade (NIVRE-re) zijn. Zij volgen jaarlijks beroepsopleidingen om het kennisniveau op peil te houden. Haartsen Letselschade is bovendien keurmerkhouder van het Nationaal Keurmerk Letselschade. Daarmee wordt jaarlijks toegezien op de naleving van strenge eisen, zoals deze zijn gesteld door De Letselschade Raad en in de Gedragscode Behandeling Letselschade. Tevens zijn wij actief lid van de Branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE), dé vereniging van gespecialiseerde letselschadekantoren.

Andere specifieke oorzaak van letsel?

Wij helpen u met het verhalen van uw schade. Hieronder ziet u de meest voorkomende ongevallen waarbij u letsel kunt oplopen:

Verkeersongeval

Bedrijfsongeval

Letsel door een dier

Gebrekkige opstal of gladheid / lading op de weg

U kunt met diverse vragen bij Haartsen Letselschade terecht. Zo zijn onze experts gespecialiseerd in het verhalen van uw letselschade of overlijdensschade of in het geven van een second opinion.

Tevreden cliënten

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u kosteloos en vrijblijvend deskundig advies ontvangen, bel ons dan op 085-0064622 of maak gebruik van het contactformulier. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

error: Content is protected !!