4.8 sterren - gebaseerd op 345 reviews van tevreden cliënten
4.8 sterren - gebaseerd op 345 reviews van tevreden cliënten

Toegang tot uw online dossier

Uw letselschadedossier wordt door Haartsen Letselschade behandeld binnen het professionele en beproefde onlineplatform iLetsel, dat speciaal voor de letselschadebranche is ontwikkeld. iLetsel is zeer gebruiksvriendelijk platform voor het beheer en registratie van het volledige proces van de letselschaderegeling.

Uw dossier bevat enorme hoeveelheden privacygevoelige informatie. Werken met een volledig digitaal dossier, veilig opgeslagen in de cloud, biedt hierbij vele voordelen. Zo hebben wij geen papieren dossiers in onze kantoren of onderweg nodig en op onze computers staan geen gegevens van u opgeslagen. Dit voorkomt dat uw gegevens in verkeerde handen terecht kunnen komen of dat gegevens verloren gaan bij bijvoorbeeld diefstal, brand- of waterschade.

Wilt u toegang tot uw eigen online dossier en schadestaat?

Als extra service, bieden wij u kosteloos de mogelijkheid uw Haartsen Letselschade dossier zelf in te zien op iLetsel. Voor het goede verloop van uw letselschadezaak of overlijdensschadezaak is deze toegang niet noodzakelijk, maar biedt u wel een aantal voordelen:

  • U heeft 24 uur per dag toegang tot uw dossier en kunt binnen het iLetsel dossier direct contact opnemen met uw belangenbehartiger van Haartsen Letselschade;
  • U ziet altijd de meest actuele situatie omdat het dossier “live” wordt behandeld;
  • U kunt zelf actief in uw dossier meewerken en informatie toevoegen.

Wij hebben een handige handleiding opgesteld om u wegwijs te maken in iLetsel, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden van iLetsel. Neemt contact met uw belangenbehartiger op. Hij of zij kan uw vragen direct beantwoorden.

Heeft u al toegang tot iLetsel?

Als u van uw belangenbehartiger al de iLetsel inloggegevens heeft ontvangen, kunt u direct inloggen door op onderstaand logo te klikken.

Tevreden cliënten

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u kosteloos en vrijblijvend deskundig advies ontvangen, bel ons dan op 085-0064622 of maak gebruik van het contactformulier. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

error: Content is protected !!