Désirée Haartsen

expert personenschade | partner Haartsen Letselschade Eindhoven

Ik heb jarenlange ervaring in het behandelen van letselschades (waaronder zeer complexe zaken) en overlijdensschades. Daarnaast heb ik diverse vakgerichte opleidingen met goed resultaat afgerond, waardoor ik mij NIVRE Register-Expert Personenschade (NIVRE-re) mag noemen. Mijn vakinhoudelijke kennis houd ik op peil door jaarlijks cursussen te volgen.

Naast een juridisch kwalitatief hoogstaande behandeling van letselzaken vind ik het belangrijk om een goed persoonlijk contact te hebben met de slachtoffers die ik bijsta.

Achtergrond

Al tijdens mijn rechtenstudie ontwikkelde ik een interesse in de rechten van slachtoffers. Mijn scriptie ging dan ook over de rechten van slachtoffers, in de rol van getuigen, in de strafrechtelijke procedure.

Na mijn studie ben ik gaan reizen en vanaf 2001 werkte ik bij een rechtsbijstandsverzekeraar op de afdeling verkeerszaken. In 2003 werd ik beleidsmedewerker bij Slachtofferhulp Nederland en was ik onder andere betrokken bij het oprichten van het Keurmerk Letselschade (voorloper van het huidige Nationaal Keurmerk Letselschade van De Letselschade Raad) en bij het opstellen van de Gedragscode Behandeling Letselschade.

Sinds 2012 ben ik belangenbehartiger en ik heb eerst veel ervaring opgedaan bij een groot letselschadekantoor. Vervolgens heb ik me als zelfstandig ondernemer aangesloten bij een franchiseorganisatie.

In 2019 was de tijd rijp om mijn eigen letselschadebureau te starten, Haartsen Letselschade. Mijn betrokkenheid en passie om het beste resultaat voor u als slachtoffer te bereiken staat voorop. Om dit doel te bereiken, begeleid ik bewust minder slachtoffers dan andere kantoren, waardoor meer aandacht kan worden gegeven aan het slachtoffer en aan de juridische inhoud van de zaak.

Ik ben van mening dat ik het mooiste vak van de wereld heb. Ik kan mensen helpen in een vervelende situatie waarin zij, veelal buiten hun schuld, terecht zijn gekomen. Mensen het vertrouwen geven dat hun letselzaak bij mij in goede handen is, geeft mij energie. Uiteindelijk wil je dat mensen zoveel mogelijk terug worden gebracht in de situatie waarin zij zich voor het ongeval bevonden. Als dat niet mogelijk blijkt, ga je samen met cliënt en in overleg met de verzekeraar, op zoek naar alternatieven. Mijn werk gaat dan ook veel verder dan alleen een zo hoog mogelijke schadevergoeding regelen. En dat is mooi.

Wat cliënten over Désirée zeggen

Haartsen Letselschade Eindhoven

mr. Désirée Haartsen, NIVRE-re
expert personenschade | partner

Postbus 7009
5605 JA  Eindhoven

06 – 82511853
desiree@haartsenletselschade.nl

Haartsen Letselschade - Désirée Haartsen
4.9 sterren - gebaseerd op 27 reviews van cliënten van Désirée
Call Now Button