Persoonlijke
benadering

Deskundig
advies

Geen
kosten

U staat
voorop

U staat voorop

Persoonlijke benadering

Deskundig advies

Geen kosten

Neem direct contact met mij op voor vrijblijvend advies

Désirée Haartsen

Expert personenschade

Partner Haartsen Letselschade Eindhoven

Ik heb jarenlange ervaring in het behandelen van letselschades (waaronder zeer complexe zaken) en overlijdensschades. Daarnaast heb ik diverse vakgerichte opleidingen met goed resultaat afgerond, waardoor ik mij NIVRE Register-Expert Personenschade (NIVRE-re) mag noemen. Mijn vakinhoudelijke kennis houd ik op peil door jaarlijks cursussen te volgen.

Naast een juridisch kwalitatief hoogstaande behandeling van letselzaken vind ik het belangrijk om een goed persoonlijk contact te hebben met de slachtoffers die ik bijsta.

Achtergrond

Studie

Al tijdens mijn rechtenstudie ontwikkelde ik een interesse in de rechten van slachtoffers. Mijn scriptie ging dan ook over de rechten van slachtoffers, in de rol van getuigen, in de strafrechtelijke procedure.

Ervaring

Na mijn studie ben ik gaan reizen en vanaf 2001 werkte ik bij een rechtsbijstandsverzekeraar op de afdeling verkeerszaken. In 2003 werd ik beleidsmedewerker bij Slachtofferhulp Nederland en was ik onder andere betrokken bij het oprichten van het Keurmerk Letselschade (voorloper van het huidige Nationaal Keurmerk Letselschade van De Letselschade Raad) en bij het opstellen van de Gedragscode Behandeling Letselschade.

Sinds 2012 ben ik belangenbehartiger en ik heb eerst veel ervaring opgedaan bij een groot letselschadekantoor. Vervolgens heb ik me als zelfstandig ondernemer aangesloten bij een franchiseorganisatie.

Mijn eigen bureau

In 2019 was de tijd rijp om mijn eigen letselschadebureau te starten, Haartsen Letselschade. Mijn betrokkenheid en passie om het beste resultaat voor u als slachtoffer te bereiken staat voorop. Om dit doel te bereiken, begeleid ik bewust minder slachtoffers dan andere kantoren, waardoor meer aandacht kan worden gegeven aan het slachtoffer en aan de juridische inhoud van de zaak.

Mijn visie

Ik ben van mening dat ik het mooiste vak van de wereld heb. Ik kan mensen helpen in een vervelende situatie waarin zij, veelal buiten hun schuld, terecht zijn gekomen. Mensen het vertrouwen geven dat hun letselzaak bij mij in goede handen is, geeft mij energie. Uiteindelijk wil je dat mensen zoveel mogelijk terug worden gebracht in de situatie waarin zij zich voor het ongeval bevonden. Als dat niet mogelijk blijkt, ga je samen met cliënt en in overleg met de verzekeraar, op zoek naar alternatieven. Mijn werk gaat dan ook veel verder dan alleen een zo hoog mogelijke schadevergoeding regelen. En dat is mooi.

BEOORDELING DOOR CLIËNTEN

Cliënten zijn zeer tevreden over mijn werk

4.9 sterren - gebaseerd op 89 reviews van cliënten van Désirée

KEURMERK

Haartsen Letselschade Eindhoven
is keurmerkhouder van het
Nationaal Keurmerk Letselschade

RELEVANTE OPLEIDINGEN

Meester in de rechten sinds 1998
NIVRE Register Expert Personenschade sinds 2019

RELEVANTE WERKERVARING

in de letselschadesector sinds 2012
bij Haartsen Letselschade sinds 2019

CONTACTGEGEVENS

Haartsen Letselschade Eindhoven
Postbus 7009
5605 JA  Eindhoven

Haartsen Letselschade - Désirée Haartsen

mr. Désirée Haartsen, NIVRE-re
expert personenschade | partner

06 – 82 51 18 53
desiree@haartsenletselschade.nl

Wat cliënten over Désirée zeggen

EindhovenTilburg
Call Now Button