4.8 sterren - gebaseerd op 345 reviews van tevreden cliënten
4.8 sterren - gebaseerd op 345 reviews van tevreden cliënten

Kosten van letselschade

De juridische bijstand door Haartsen Letselschade kost u als slachtoffer van een ongeval of als nabestaande helemaal niets!

Kosteloze rechtsbijstand

In de Nederlandse wet is geregeld dat alle materiële en immateriële schade als gevolg van een ongeval op de veroorzaker kan worden verhaald. De kosten voor juridische bijstand, de zogenaamde buitengerechtelijke kosten, vallen hier ook onder. Dus als er een ander aansprakelijk is voor het ongeval, dan worden de kosten van Haartsen Letselschade rechtstreeks door de verzekeraar van de tegenpartij vergoed. In tegenstelling tot wat vele andere belangenbehartigers doen, zal Haartsen Letselschade zelfs bij gedeeltelijke aansprakelijkheid, waarbij kosten evenredig deels vergoed worden, u het overige deel niet in rekening brengen. Dat risico ligt dus volledig bij ons.

U zult als slachtoffer van letsel of als nabestaande nooit discussie krijgen met de verzekeraar van de tegenpartij. Haartsen Letselschade hanteert een marktconforme tarieven voor haar werkzaamheden en handelt zaken rechtstreeks met verzekeraars op een professionele en correctie manier af.

Het is daarbij in Nederland volledig normaal dat u een belangenbehartiger inschakelt. Een verzekeraar zal dus niet met u in discussie gaan over de kosten van juridische bijstand mits u kiest voor een betrouwbare partij aangesloten is bij de Letselschade Raad, zoals Haartsen Letselschade.

Kies een betrouwbare belangenbehartiger

Na een ongeval kan het gebeuren dat belangenbehartigers u ongevraagd benaderen. Wees voorzichtig als een belangenbehartiger u een ogenschijnlijk zeer gunstige financiële regeling aanbiedt. Denk hierbij aan een no cure, no pay contract of een betalingsconstructie met kostengarantie. Bij deze constructies kunt u een financieel risico lopen, al lijkt het contract op het eerste gezicht gunstig voor u. Teken dit soort contracten nooit meteen, maar vraag om bedenktijd. Ook het inschakelen van een letselschade advocaat is veelal niet nodig.

Haartsen Letselschade werkt conform strenge gedragsregels en keurmerken en zal u nooit een no cure, no pay contract of een betalingsconstructie met kostengarantie aanbieden. Onze kosten worden op basis van redelijkheid direct door de verzekeraar vergoed. U hoeft dus nooit zelf te betalen voor onze juridische bijstand.

Tevreden cliënten

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u kosteloos en vrijblijvend deskundig advies ontvangen, bel ons dan op 085-0064622 of maak gebruik van het contactformulier. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

error: Content is protected !!