4.8 sterren - gebaseerd op 311 reviews van tevreden cliënten
4.8 sterren - gebaseerd op 311 reviews van tevreden cliënten

Long Tu

expert personenschade
Haartsen Letselschade Den Bosch

Ik heb al geruime tijd ervaring in het afhandelen van letselschades, inclusief zeer gecompliceerde dossiers. Bovendien heb ik met succes verschillende vakgerelateerde opleidingen afgerond, waardoor ik de titel van NIVRE Register-Expert Personenschade (NIVRE-re) mag dragen. Ik blijf mijn vakinhoudelijke kennis voortdurend verbeteren door jaarlijks bijscholingscursussen te volgen.

Mijn motto is:

“Met volledige aandacht en op basis van vertrouwen cliënten aanhoren, begrijpen, helpen en ontzorgen zodat zij zich kunnen richten op herstel.”

Achtergrond

Studie en ervaring

Tijdens mijn rechtenstudie in Maastricht ontwikkelde ik mijn interesse in het aansprakelijkheids -en schadevergoedingsrecht. De aangrijpende en diverse verhalen van letselschadeslachtoffers enerzijds en de benadering en behandeling van de schade van deze slachtoffers anderzijds trokken mijn aandacht. Hierbij viel mij de doorgaans ongelijke strijd op. Na het behalen van mijn rechtenstudie in 2014 was het voor mij dan ook duidelijk dat ik mij wilde gaan inzetten voor de belangen van letselschadeslachtoffers.

Halverwege 2015 ben ik gestart als letselschadejurist bij een inmiddels groot letselschadekantoor in Amsterdam. Hier heb ik veel kennis en ervaring opgedaan en alle benodigde vakinhoudelijke opleidingen afgerond om als Register-Expert ingeschreven te mogen staan in het NIVRE-register van de branche Personenschade.

Toegankelijk en vertrouwd kantoor

Na acht jaar werkervaring bij het letselschadekantoor in Amsterdam was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden in het starten van een eigen vestiging in Den Bosch onder de naam van Haartsen Letselschade.

Haartsen Letselschade is een laagdrempelig en toegankelijk kantoor waar slachtoffers van ongevallen op kunnen vertrouwen zodra zij verwikkeld raken in een moeizame letselschadezaak. Met mijn bijdrage wil ik op een positieve manier het verschil kunnen maken voor cliënten waarbij zij volledig gehoord, geholpen en ontzorgd worden. Cliënten kunnen zich dan richten op hun herstel.

Haartsen Letselschade stelt mij middels hun kernwaarden in staat om met mijn eigen kantoor dit betekenisvolle werk voor slachtoffers te kunnen leveren.

Relevante opleidingen

Meester in de rechten sinds 2014
NIVRE Register Expert Personenschade sinds 2022

Relevante werkervaring

in de letselschadesector sinds 2015
bij Haartsen Letselschade sinds 2023

Contactgegevens

mr. Long Tu, NIVRE-re
expert personenschade | partner

06 – 39 71 55 82
long@haartsenletselschade.nl

Haartsen Letselschade Den Bosch
Postbus 1366
5200 BK ‘s-Hertogenbosch

Wat cliënten over Long zeggen

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of wilt u kosteloos en vrijblijvend deskundig advies ontvangen, bel mij dan op 06-39715582 of maak gebruik van het contactformulier. Ik of een collega letselschadejurist neemt binnen één werkdag contact met u op.

error: Content is protected !!