Persoonlijke
benadering

Deskundig
advies

Geen
kosten

Uw cliënt staat
voorop

Uw cliënt staat voorop

Persoonlijke benadering

Deskundig advies

Geen kosten

Maak vrijblijvend een afspraak

Doorverwijzing naar Haartsen Letselschade

Als u regelmatig te maken heeft met mensen die letsel hebben opgelopen door bijvoorbeeld een verkeersongeval, dan wilt u graag dat deze mensen zo goed mogelijk geholpen worden. U verwijst dan ook graag naar een professionele deskundige partij. Een partij die net als u denkt en handelt in het belang van de cliënt.

Wilt u dat de personen die u verwijst niet alleen professioneel en deskundig worden bijgestaan, maar ook dat ze de persoonlijke aandacht krijgen die ze nodig hebben en dat hun letsel- of overlijdenszaak voortvarend wordt behandeld? Vindt u het daarnaast belangrijk dat uw relaties nooit een rekening hoeven te betalen voor de juridische bijstand? Dan bent u bij Haartsen Letselschade aan het juiste adres.

Onze kernwaardes

Cliënten staan voorop

Wij zijn Haartsen Letselschade begonnen vanuit de visie dat de kwaliteit die geleverd wordt voorop staat. Om die kwaliteit te waarborgen, worden minder slachtoffers tegelijk geholpen, in vergelijking met andere letselschadebureaus of advocatenkantoren. Hierdoor kunnen wij bovenop de zaak zitten, kortere reactietermijnen bij verzekeraars bereiken, onnodige vertragingen voorkomen en vaker een contactmoment hebben met cliënten, zodat mensen zich ook gehoord en begrepen voelen. Dit zorgt voor tevreden cliënten die met een goed gevoel terugkijken op hun letselzaak.

Persoonlijke benadering

Wij vinden het belangrijk om altijd persoonlijk kennis te maken met onze cliënten. Er wordt dan ook altijd een vrijblijvend en gratis gesprek ingepland bij uw relatie thuis. Voor uw relaties is het fijn dat ze weten wie de persoon achter de telefoongesprekken en e-mailberichten is. Ook voor ons is het natuurlijk fijn om een gezicht te hebben bij de naam, zodat ook de situatie van uw relatie voor ons meer gaat leven en wij goed kunnen inschatten waar de behoefte ligt.

Ervaring en deskundigheid

Haartsen Letselschade is ervaren, deskundig en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen die gelden voor letselschadebureaus. Zo wordt gewerkt volgens de Gedragscode Behandeling Letselschade en is Haartsen Letselschade als keurmerkhouder ingeschreven in het register van het Nationaal Keurmerk Letselschade (voorheen het Register Letselschade) van Stichting De Letselschade Raad. Daarnaast zijn onze belangenbehartigers NIVRE Register-Expert Personenschade (NIVRE-re). U kunt er dus op vertrouwen dat uw relatie bij ons in goede handen is.

 

Klinkt dit u goed in de oren? Neem dan contact op met ons. Wij komen graag bij u op kantoor langs om kennis te maken en onze werkwijze toe te lichten. Uiteraard mag u ook altijd aanwezig zijn bij intakegesprekken, als uw relaties daar geen bezwaren tegen hebben. Dan krijgt u ook een gevoel bij de persoonlijke aanpak van Haartsen Letselschade.

Call Now Button