4.8 sterren - gebaseerd op 345 reviews van tevreden cliënten
4.8 sterren - gebaseerd op 345 reviews van tevreden cliënten

Doorverwijzing naar Haartsen Letselschade

Als u regelmatig te maken heeft met mensen die letsel hebben opgelopen door bijvoorbeeld een verkeersongeval of bedrijfsongeval, dan wilt u graag dat deze mensen zo goed mogelijk geholpen worden. U verwijst dan ook graag naar een professionele deskundige partij. Een partij die net als u denkt en handelt in het belang van de cliënt.

Wilt u dat de personen die u verwijst niet alleen professioneel en deskundig worden bijgestaan, maar ook dat ze de persoonlijke aandacht krijgen die ze nodig hebben en dat hun letsel– of overlijdenszaak voortvarend wordt behandeld? Vindt u het daarnaast belangrijk dat uw relaties nooit een rekening hoeven te betalen voor de juridische bijstand? Dan bent u bij Haartsen Letselschade aan het juiste adres.

Onze Kernwaarden

Cliënten staan voorop

Wij zijn Haartsen Letselschade begonnen vanuit de visie dat de kwaliteit die geleverd wordt voorop staat. Om die kwaliteit te waarborgen, worden minder slachtoffers tegelijk geholpen, in vergelijking met andere letselschadebureaus of advocatenkantoren.

Hierdoor kunnen wij bovenop de zaak zitten, kortere reactietermijnen bij verzekeraars bereiken, onnodige vertragingen voorkomen en vaker een contactmoment hebben met cliënten, zodat mensen zich ook gehoord en begrepen voelen.

Dit zorgt voor zeer tevreden cliënten die met een goed gevoel terugkijken op hun letselzaak.

Persoonlijke benadering

Wij vinden het belangrijk om altijd persoonlijk kennis te maken met onze cliënten. Er wordt dan ook altijd een vrijblijvend en gratis gesprek ingepland bij uw relatie thuis. Voor uw relaties is het fijn dat ze weten wie de persoon achter de telefoongesprekken en e-mailberichten is.

Ook voor ons is het natuurlijk fijn om een gezicht te hebben bij de naam, zodat ook de situatie van uw relatie voor ons meer gaat leven en wij goed kunnen inschatten waar de behoefte ligt.

Ervaring en deskundigheid

Haartsen Letselschade is ervaren, deskundig en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen die gelden voor letselschadebureaus. Zo wordt gewerkt volgens de Gedragscode Behandeling Letselschade en is Haartsen Letselschade als keurmerkhouder ingeschreven in het register van het Nationaal Keurmerk Letselschade (voorheen het Register Letselschade) van Stichting De Letselschade Raad. Daarnaast zijn onze belangenbehartigers NIVRE Register-Expert Personenschade (NIVRE-re).

U kunt er dus op vertrouwen dat uw relatie bij ons in goede handen is.

Geen kosten

In de Nederlandse wet is geregeld dat alle materiële en immateriële schade als gevolg van een ongeval op de veroorzaker kan worden verhaald. De kosten voor juridische bijstand, de zogenaamde buitengerechtelijke kosten, vallen hier ook onder. Dus als er een ander aansprakelijk is voor het ongeval, dan worden de kosten van Haartsen Letselschade rechtstreeks door de verzekeraar van de tegenpartij vergoed.

In tegenstelling tot wat vele andere belangenbehartigers doen, zal Haartsen Letselschade zelfs bij gedeeltelijke aansprakelijkheid, waarbij kosten evenredig deels vergoed worden, uw relatie het overige deel niet in rekening brengen. Dat risico ligt dus volledig bij ons.

Klinkt dit u goed in de oren? Neem dan contact op met ons. Wij komen graag bij u op kantoor langs om kennis te maken en onze werkwijze toe te lichten. Uiteraard mag u ook altijd aanwezig zijn bij intakegesprekken, als uw relaties daar geen bezwaren tegen hebben. Dan krijgt u ook een gevoel bij de persoonlijke aanpak van Haartsen Letselschade.

Oorzaken van letsel

Hieronder ziet u een aantal veelvoorkomende ongevallen waarbij uw relatie letsel kan oplopen:

Verkeersongeval

Bedrijfsongeval

Letsel door een dier

Gebrekkige opstal of gladheid / lading op de weg

Gebrekkige opstal of gladheid / lading op de weg

Overige oorzaken van letsel

Onze letselschadejuristen zijn specialisten op het gebied van letselschade en overlijdensschade

Uw relatie heeft belang bij het inschakelen van een betrouwbare en deskundige belangenbehartiger. Het is immers van groot belang dat het schadeafwikkeling zorgvuldig en correct plaatsvindt en uw relatie tijdig ontvangt waar men recht op hebt. Weet daarbij dat onze dienstverlening voor u en het slachtoffer volledig kosteloos is.

De letselschade specialisten van Haartsen Letselschade zijn werkzaam binnen heel Nederland. Met onze kantoren in Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Tilburg en Venlo zijn wij heel flexibel en kunt u en uw relatie altijd bij ons terecht.

Haartsen Letselschade kiest bewust voor een persoonlijke benadering en werkt aan relatief weinig dossiers per keer. Kwaliteit gaat absoluut boven kwantiteit. Dit zorgt voor betrokkenheid en meer aandacht voor de cliënt en maatwerk in het schadedossier, zodat niets over het hoofd wordt gezien. Dit wordt zeer gewaardeerd door onze cliënten.

Onze belangenbehartigers mr. Désirée Haartsen, Frits Toorians, mr. Joyce Crompvoets, mr. Long Tu en mr. Metin Celen hebben jarenlange ervaring in het behandelen van letselschades als gevolg van een ongeval (waaronder zeer complexe zaken), overlijdensschades en second opinions. Daarnaast hebben ze diverse vakgerichte opleidingen gevolgd, waardoor ze allen NIVRE Register-Expert Personenschade (NIVRE-re) zijn. Zij volgen jaarlijks beroepsopleidingen om het kennisniveau op peil te houden. Haartsen Letselschade is bovendien keurmerkhouder van het Nationaal Keurmerk Letselschade. Daarmee wordt jaarlijks toegezien op de naleving van strenge eisen, zoals deze zijn gesteld door De Letselschade Raad en in de Gedragscode Behandeling Letselschade. Tevens zijn wij actief lid van de Branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE), dé vereniging van gespecialiseerde letselschadekantoren.

Frits Toorians
kantoor Tilburg

Metin Celen
kantoor Nijmegen

Désirée Haartsen
kantoor Eindhoven

Joyce Crompvoets
kantoor Venlo

Long Tu
kantoor Den Bosch

Tevreden cliënten

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u kosteloos en vrijblijvend deskundig advies ontvangen, bel ons dan op 085-0064622 of maak gebruik van het contactformulier. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

error: Content is protected !!