4.8 sterren - gebaseerd op 345 reviews van tevreden cliënten
4.8 sterren - gebaseerd op 345 reviews van tevreden cliënten

Letselschade door een verkeersongeval

Na een ongeval in het verkeer waarbij u letsel heeft opgelopen, komt er veel op u af als slachtoffer. Allereerst zijn uw gezondheid en uw herstel natuurlijk het allerbelangrijkste. Daarnaast wilt u uw materiële en immateriële schade vergoed krijgen als blijkt dat een ander daarvoor volledig of gedeeltelijk aansprakelijk is. Was het een eenzijdig verkeersongeval? Ook in dat geval kan er sprake zijn van een vergoeding van de opgelopen schade.

Het maakt niet uit of u zelf bestuurder, passagier, voetganger of een ander soort verkeersdeelnemer bent. Mogelijk heeft u recht op een schadevergoeding.

Bent u als automobilist, motorrijder, scooterrijder, bromfietser of fietser aangereden? Bent u of uw kind als voetganger betrokken bij een verkeersongeval? Heeft u als passagier of bijrijder verwondingen opgelopen terwijl in in een auto zat of reisde met het openbaar vervoer? Er zijn vele oorzaken van letsel opgelopen in het verkeer.

Veel vragen bij letsel na een verkeersongeval

Het schaderegelingsproces na een verkeersongeval wordt vaak als belastend ervaren en is juridisch en financieel complex. Ook heeft u ongetwijfeld vele vragen.

Wie moet uw schade vergoeden? Hoe regelt u dat? Hoe berekent u de hoogte van uw schadevergoeding? Het gaat niet alleen om de schade nu, maar eventueel ook om de schade in de toekomst. Die kan hoog oplopen. Bent u arbeidsongeschikt geraakt? Hoe gaat het nu verder met uw carrière? Wie helpt u met het veiligstellen van uw werk en inkomen?

Onze experts kunnen u helpen in de zoektocht naar antwoorden op deze vragen.

Schade vergoeding na een verkeersongeval

Samen met u wordt door onze letselschade specialisten onderzocht wat uw schade precies is en of u deze schade kunt verhalen. Bestaat er onenigheid over de schuldvraag? Uw Haartsen Letselschade jurist kan deze juridische discussie voor u voeren.

Wij ondernemen namens u de benodigde actie, verzamelen bewijsmateriaal, geven u advies over de juridische en financiële mogelijkheden en onderhouden de intensieve contacten met de aansprakelijke partij of diens verzekeraar. Waar nodig worden andere deskundigen betrokken, bijvoorbeeld voor medisch advies. Totale ontzorging van A tot Z dus.

Onze letselschadejuristen zijn specialisten op het gebied van verkeersongevallen

U heeft belang bij het inschakelen van een betrouwbare en deskundige belangenbehartiger. Het is immers van groot belang dat uw schadeafwikkeling zorgvuldig en correct plaatsvindt en u tijdig ontvangt waar u recht op hebt. Weet daarbij dat onze dienstverlening voor u als slachtoffer volledig kosteloos is.

De letselschade specialisten van Haartsen Letselschade zijn werkzaam binnen heel Nederland. Met onze kantoren in Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven, Venlo en Tilburg zijn wij heel flexibel en kunt u altijd bij ons terecht.

Haartsen Letselschade kiest bewust voor een persoonlijke benadering en werkt aan relatief weinig dossiers per keer. Kwaliteit gaat absoluut boven kwantiteit. Dit zorgt voor betrokkenheid en meer aandacht voor u en maatwerk in uw schadedossier, zodat niets over het hoofd wordt gezien. Dit wordt zeer gewaardeerd door onze cliënten.

Onze belangenbehartigers Désirée, Frits, Joyce, Long en Metin hebben jarenlange ervaring in het behandelen van letselschades als gevolg van een verkeersongeval (waaronder zeer complexe zaken) en overlijdensschades na een ongeval in het verkeer. Daarnaast hebben ze diverse vakgerichte opleidingen gevolgd, waardoor ze allen NIVRE Register-Expert Personenschade (NIVRE-re) zijn. Zij volgen jaarlijks beroepsopleidingen om het kennisniveau op peil te houden. Haartsen Letselschade is bovendien keurmerkhouder van het Nationaal Keurmerk Letselschade. Daarmee wordt jaarlijks toegezien op de naleving van strenge eisen, zoals deze zijn gesteld door De Letselschade Raad en in de Gedragscode Behandeling Letselschade. Tevens zijn wij actief lid van de Branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE), dé vereniging van gespecialiseerde letselschadekantoren.

Andere oorzaak van letsel?

Is uw letsel niet ontstaan door een verkeersongeval? Ook in andere gevallen helpen wij u met het verhalen van uw schade. Hieronder ziet u de meest voorkomende ongevallen waarbij u letsel kunt oplopen:

Bedrijfsongeval

Letsel door een dier​

Gebrekkige opstal of gladheid / lading op de weg

Overige oorzaken van letsel

U kunt met diverse vragen bij Haartsen Letselschade terecht. Zo zijn onze experts gespecialiseerd in het verhalen van uw letselschade of overlijdensschade of in het geven van een second opinion.

Tevreden cliënten

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u kosteloos en vrijblijvend deskundig advies ontvangen, bel ons dan op 085-0064622 of maak gebruik van het contactformulier. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

error: Content is protected !!