4.8 sterren - gebaseerd op 323 reviews van tevreden cliënten
4.8 sterren - gebaseerd op 323 reviews van tevreden cliënten

Letselschade door een bedrijfsongeval

Heeft u een ongeval op het werk (ook wel een arbeidsongeval of bedrijfsongeval genoemd) gehad waarbij u letsel heeft opgelopen tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden? Dan komt er veel op u af als slachtoffer. Natuurlijk zijn uw gezondheid en herstel het allerbelangrijkste. Daarnaast wilt u uw materiële en immateriële schade vergoed krijgen als blijkt dat uw werkgever of opdrachtgever volledig of gedeeltelijk aansprakelijk is.

Bent u gevallen op het werk? Heeft u letsel opgelopen door het werken met een machine of door een fout van een collega? Bent u gewond geraakt bij het laden en lossen of heeft u letsel in de bouw opgelopen? Er zijn vele oorzaken waardoor u letsel kunt oplopen tijdens werktijd.

Het maakt daarbij niet uit of u werknemer in loondienst bent of bijvoorbeeld een ZZP’er, stagiair of uitzendkracht. Zelfs als onderaannemer heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding.

Veel vragen bij letsel na een bedrijfsongeval

Het schaderegelingsproces na een arbeidsongeval wordt vaak als belastend ervaren en is juridisch en financieel complex. Ook zit u ongetwijfeld met veel vragen.

Moet uw werkgever of opdrachtgever de schade vergoeden? Hoe stelt u deze aansprakelijk zonder de arbeidsrelatie op het spel te zetten? Hoe berekent u de hoogte van uw schadevergoeding? Het gaat niet alleen om de schade die nu aan de orde is, maar eventueel ook om de schade in de toekomst. Die kan namelijk hoog oplopen. Bent u arbeidsongeschikt geraakt? Hoe gaat het nu verder met uw carrière? Wie helpt u met het veiligstellen van uw werk en inkomen?

Het zijn allemaal vragen waarbij Haartsen Letselschade u kan helpen.

Schade vergoeding na een arbeidsongeval

Om uw schade te verhalen zullen we als volgt te werk gaan. Samen met u wordt door onze letselschade specialisten onderzocht wat uw schade precies is en of u deze schade kunt verhalen. Bestaat er onenigheid over de schuldvraag? Uw Haartsen Letselschade jurist kan deze juridische discussie voor u voeren.

Wij ondernemen namens u de benodigde actie, verzamelen benodigd bewijsmateriaal, geven u advies over de juridische en financiële mogelijkheden en onderhouden de intensieve contacten met de aansprakelijke partij of diens verzekeraar. Waar nodig worden andere deskundigen betrokken, bijvoorbeeld voor medisch advies.

Onze letselschadejuristen zijn specialisten op het gebied van bedrijfsongevallen

U heeft belang bij het inschakelen van een betrouwbare en deskundige belangenbehartiger. Het is immers van groot belang dat uw schadeafwikkeling zorgvuldig en correct plaatsvindt en u tijdig ontvangt waar u recht op hebt. Weet daarbij dat onze dienstverlening voor u als slachtoffer volledig kosteloos is.

De letselschade specialisten van Haartsen Letselschade zijn werkzaam binnen heel Nederland. Met onze kantoren in Venlo, Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven en Tilburg zijn wij heel flexibel en kunt u altijd bij ons terecht.

Persoonlijke benadering vinden wij het belangrijkste binnen ons vak. Daarom kiezen wij ervoor relatief weinig dossiers tegelijk te behandelen. Kwaliteit gaat absoluut boven kwantiteit. Dit zorgt voor betrokkenheid en meer aandacht voor u en maatwerk in uw schadedossier. Zo zorgen we ervoor dat we niets over het hoofd zien. Dit wordt zeer gewaardeerd door onze cliënten.

Onze belangenbehartigers Désirée, Frits, Joyce, Long en Metin hebben jarenlange ervaring in het behandelen van letselschades als gevolg van een bedrijfsongeval (waaronder zeer complexe zaken) en overlijdensschades na een arbeidsongeval. Daarnaast hebben ze diverse vakgerichte opleidingen gevolgd, waardoor ze allen NIVRE Register-Expert Personenschade (NIVRE-re) zijn. Zij volgen jaarlijks beroepsopleidingen om het kennisniveau op peil te houden. Haartsen Letselschade is bovendien keurmerkhouder van het Nationaal Keurmerk Letselschade. Daarmee wordt jaarlijks toegezien op de naleving van strenge eisen, zoals deze zijn gesteld door De Letselschade Raad en in de Gedragscode Behandeling Letselschade. Tevens zijn wij actief lid van de Branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE), dé vereniging van gespecialiseerde letselschadekantoren.

Andere oorzaak van letsel?

Is uw letsel niet ontstaan door een bedrijfsongeval? Ook in andere gevallen helpen wij u met het verhalen van uw schade. Hieronder ziet u de meest voorkomende ongevallen waarbij u letsel kunt oplopen:

Verkeersongeval

Letsel door een dier​

Gebrekkige opstal of gladheid / lading op de weg

Overige oorzaken van letsel

U kunt met diverse vragen bij Haartsen Letselschade terecht. Zo zijn onze experts gespecialiseerd in het verhalen van uw letselschade of overlijdensschade of in het geven van een second opinion.

Tevreden cliënten

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u kosteloos en vrijblijvend deskundig advies ontvangen, bel ons dan op 085-0064622 of maak gebruik van het contactformulier. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

error: Content is protected !!