4.8 sterren - gebaseerd op 323 reviews van tevreden cliënten
4.8 sterren - gebaseerd op 323 reviews van tevreden cliënten

Letselschade door een dier

Na een ongeval waarbij u letsel heeft opgelopen door toedoen van een dier, komt er veel op u af als slachtoffer. Allereerst is uw gezondheid en het herstel het allerbelangrijkste. Daarnaast wilt u uw materiële en immateriële schade vergoed krijgen als blijkt dat de eigenaar / bezitter van het dier volledig of gedeeltelijk aansprakelijk is.

Bent u gebeten door een hond? Of bent u van uw paard gevallen of heeft deze u geschopt? Er zijn vele oorzaken van letsel door het toedoen van een dier. Haartsen Letselschade staat u graag bij in het verhalen hiervan.

Veel vragen over letsel door bijvoorbeeld een hond of paard

Het schaderegelingsproces na letsel door een dier wordt vaak als belastend ervaren en is juridisch en financieel complex. Ook heeft u ongetwijfeld veel vragen.

Wie moet uw schade vergoeden? Hoe regelt u dat? Hoe berekent u de hoogte van uw schadevergoeding? Het gaat niet alleen om de schade nu, maar eventueel ook om de schade in de toekomst. Die kan hoog oplopen. Bent u arbeidsongeschikt geraakt? Hoe gaat het nu verder met uw carrière? Wie helpt u met het veiligstellen van uw werk en inkomen?

Wij begrijpen dat u uw vragen graag beantwoord wilt hebben en dat u wel wat hulp kunt gebruiken in deze turbulente tijd. Haartsen Letselschade is hiervoor de juiste partij!

Krijg waar u recht op heeft

Samen met u wordt door onze letselschade specialisten onderzocht wat uw schade precies is en of u deze schade kunt verhalen. Bestaat er onenigheid over de schuldvraag? Uw Haartsen Letselschade jurist kan deze juridische discussie voor u voeren. Wij ondernemen namens u de benodigde actie, verzamelen bewijsmateriaal, geven u advies over de juridische en financiële mogelijkheden en onderhouden de intensieve contacten met de aansprakelijke partij of diens verzekeraar. Waar nodig worden andere deskundigen betrokken, bijvoorbeeld voor medisch advies.

Wij nemen alles uit handen, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Veel ervaring op het gebied van letsel door dieren

Het inschakelen van een betrouwbare en deskundige belangenbehartiger is erg belangrijk. Het is immers van groot belang dat uw schadeafwikkeling zorgvuldig en correct plaatsvindt en u tijdig ontvangt waar u recht op hebt. Weet daarbij dat onze dienstverlening voor u als slachtoffer volledig kosteloos is.

Bij Haartsen Letselschade hechten wij waarde aan een persoonlijke benadering. Om dit te kunnen bereiken, kiezen wij er bewust voor te werken aan relatief weinig dossiers tegelijk. Kwaliteit gaat bij ons absoluut boven kwantiteit. Dit zorgt voor betrokkenheid, meer aandacht voor u en maatwerk in uw schadedossier, zodat niets over het hoofd wordt gezien. Bent u dus op zoek naar een bureau met ervaring, maar wél die persoonlijke benadering? Dan bent u bij Haartsen Letselschade aan het juiste adres!

De letselschade specialisten van Haartsen Letselschade zijn werkzaam binnen heel Nederland. Met onze kantoren in Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven, Venlo en Tilburg zijn wij heel flexibel en kunt u altijd bij ons terecht.

Onze belangenbehartigers Désirée, Frits, Joyce, Long en Metin hebben jarenlange ervaring in het behandelen van letselschades veroorzaakt door een dier (waaronder zeer complexe zaken) en overlijdensschades. Daarnaast hebben ze diverse vakgerichte opleidingen gevolgd, waardoor ze allen NIVRE Register-Expert Personenschade (NIVRE-re) zijn. Zij volgen jaarlijks beroepsopleidingen om het kennisniveau op peil te houden. Haartsen Letselschade is bovendien keurmerkhouder van het Nationaal Keurmerk Letselschade. Daarmee wordt jaarlijks toegezien op de naleving van strenge eisen, zoals deze zijn gesteld door De Letselschade Raad en in de Gedragscode Behandeling Letselschade. Tevens zijn wij actief lid van de Branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE), dé vereniging van gespecialiseerde letselschadekantoren.

Andere oorzaak van letsel?

Is uw letsel niet ontstaan door een dier? Ook in andere gevallen helpen wij u met het verhalen van uw schade. Hieronder ziet u de meest voorkomende ongevallen waarbij u letsel kunt oplopen:

Verkeersongeval

Bedrijfsongeval

Gebrekkige opstal of gladheid / lading op de weg

Overige oorzaken van letsel

U kunt met diverse vragen bij Haartsen Letselschade terecht. Zo zijn onze experts gespecialiseerd in het verhalen van uw letselschade of overlijdensschade of in het geven van een second opinion.

Tevreden cliënten

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u kosteloos en vrijblijvend deskundig advies ontvangen, bel ons dan op 085-0064622 of maak gebruik van het contactformulier. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

error: Content is protected !!