Persoonlijke
benadering

Deskundig
advies

Geen
kosten

U staat
voorop

U staat voorop

Persoonlijke benadering

Deskundig advies

Geen kosten

Neem direct contact op voor vrijblijvend advies

Letselschade door gebrekkige opstal of wegen

Heeft u schade opgelopen door gebrekkige opstal? Uw gezondheid en een spoedig herstel zijn natuurlijk het allerbelangrijkst. Daarnaast is het begrijpelijk dat u de opgelopen materiële én immateriële schade vergoed wilt krijgen als blijkt dat een ander volledig of gedeeltelijk aansprakelijk is.

Bij gebrekkige opstal kunt u denken aan gebouwen of wegen die niet voldoen aan de eisen die hieraan gesteld worden. Zo moeten gebouwen waar brandgevaarlijke activiteiten worden uitgevoerd aan speciale eisen voldoen. Voldoet het gebouw niet aan die eisen, en loopt u daardoor letsel op? Of heeft u letsel opgelopen doordat het wegdek gebreken vertoonde? Zat er olie op het wegdek, waardoor u ten val bent gekomen? Lag er lading op de weg die van een vrachtwagen was afgevallen? Zat er een tegel los, waarover u bent gevallen? Viel u van een trap waarbij geen trapleuning aanwezig was? Is er een ongeval gebeurd door een ander gebrek aan een opstal (bijvoorbeeld weg of huis)? Er zijn vele oorzaken van letsel door gebrekkige opstal of wegen!

Veel vragen

Het schaderegelingsproces na een ongeval als gevolg van gebrekkinge opstal of een onveilige situatie op de weg wordt vaak als belastend ervaren en is juridisch en financieel complex. Ook heeft u ongetwijfeld vele vragen. Wie moet uw schade vergoeden? Hoe regelt u dat? Hoe berekent u de hoogte van uw schadevergoeding? Het gaat niet alleen om de schade nu, maar eventueel ook om de schade in de toekomst. Die kan hoog oplopen. Bent u arbeidsongeschikt geraakt? Hoe gaat het nu verder met uw carrière? Wie helpt u met het veiligstellen van uw werk en inkomen? Haartsen Letselschade staat u graag bij in deze turbulente tijd om samen met u op zoek te gaan naar antwoorden.

Schade vergoeding na bijvoorbeeld een val van een trap

Samen met u wordt door onze letselschade specialisten onderzocht wat uw schade precies is en of u deze schade kunt verhalen. Bestaat er onenigheid over de schuldvraag? Uw Haartsen Letselschade jurist kan deze juridische discussie voor u voeren. Wij ondernemen namens u de benodigde actie, verzamelen bewijsmateriaal, geven u advies over de juridische en financiële mogelijkheden en onderhouden de intensieve contacten met de aansprakelijke partij of diens verzekeraar. Waar nodig worden andere deskundigen betrokken, bijvoorbeeld voor medisch advies.

Onze letselschadejuristen zijn specialisten op het gebied van letselschade

U heeft belang bij het inschakelen van een betrouwbare en deskundige belangenbehartiger. Het is immers van groot belang dat uw schadeafwikkeling zorgvuldig en correct plaatsvindt en u tijdig ontvangt waar u recht op hebt. Weet daarbij dat onze dienstverlening voor u als slachtoffer volledig kosteloos is.

De letselschade specialisten van Haartsen Letselschade zijn werkzaam binnen heel Nederland. Met onze kantoren in Nijmegen, Eindhoven en Tilburg zijn wij heel flexibel en kunt u altijd bij ons terecht.

Haartsen Letselschade kiest bewust voor een persoonlijke benadering en werkt aan relatief weinig dossiers per keer. Kwaliteit gaat absoluut boven kwantiteit. Dit zorgt voor betrokkenheid en meer aandacht voor u en maatwerk in uw schadedossier, zodat niets over het hoofd wordt gezien. Dit wordt zeer gewaardeerd door onze cliënten.

custom logoHaartsen LetselschadeHaartsen Letselschade
4.7 sterren - gebaseerd op 135 reviews van cliënten
feedbackcompany logogoogle logo
logo-nationaal-keurmerk-letselschade

Onze belangenbehartigers Désirée, Frits en Metin hebben jarenlange ervaring in het behandelen van letselschades als gevolg van een verkeersongeval (waaronder zeer complexe zaken) en overlijdensschades na een ongeval in het verkeer. Daarnaast hebben ze diverse vakgerichte opleidingen gevolgd, waardoor ze beiden NIVRE Register-Expert Personenschade (NIVRE-re) zijn. Daarnaast volgen zij jaarlijks beroepsopleidingen om het kennisniveau op peil te houden. Haartsen Letselschade is bovendien keurmerkhouder van het Nationaal Keurmerk Letselschade. Daarmee wordt jaarlijks toegezien op de naleving van strenge eisen, zoals deze zijn gesteld door De Letselschade Raad en in de Gedragscode Behandeling Letselschade.

Andere oorzaak van letsel?

Is uw letsel niet het gevolg van een gebrekkige opstal of een onveilige situatie aan de weg? Ook in andere gevallen helpen wij u met het verhalen van uw schade. Hieronder ziet u de meest voorkomende ongevallen waarbij u letsel kunt oplopen:

Haartsen Letselschade icoon: Letselschade door verkeersongeval ©

Verkeersongeval

Haartsen Letselschade icoon: Letselschade door bedrijfsongeval ©

Bedrijfsongeval

Haartsen Letselschade icoon: Letselschade door dieren ©

Letsel door dieren

Haartsen Letselschade icoon: Letselschade door overige oorzaken ©

Overige oorzaken van letsel

U kunt met diverse vragen bij Haartsen Letselschade terecht. Zo zijn onze experts gespecialiseerd in het verhalen van uw letselschade of overlijdensschade of in het geven van een second opinion.

Call Now Button