Persoonlijke
benadering

Deskundig
advies

Geen
kosten

U staat
voorop

U staat voorop

Persoonlijke benadering

Deskundig advies

Geen kosten

Neem direct contact met mij op

Sander Haartsen

Formule manager

Haartsen Letselschade B.V.

In mijn rol als formule manager geef ik leiding aan de franchiseorganisatie. Ik richt mij op de niet-vakinhoudelijke zaken, zoals kwaliteitszorg, marketing en financiën.

Daarnaast begeleid en ondersteun ik onze franchisenemers in hun bedrijfsvoering en het succesvol ontwikkelen van de franchisekantoren.

Letselschadezaken en overlijdensschades behandel ik zelf dus niet. Hiervoor kunt u terecht bij één van onze specialisten.

Achtergrond

Ervaring

Na mijn studie, heb ik ruim 20 jaar werkervaring opgedaan bij verschillende bedrijven, van kleine startende bedrijven tot grote multinationals. Vanuit operationele commerciële rollen ben ik gegroeid naar strategische commerciële directieposities. Daarbij heb ik veel kennis en ervaring opgedaan op onder andere het vlak van strategisch plannen, het bouwen en structureren van organisaties.

Vanuit mijn warme belangstelling voor anderen, met oog voor processen en procedures, ben ik een goede leider, sparringpartner, adviseur en inspirator. Dit stelt mij in staat om ondernemers, teams en individuele medewerkers middels duidelijke communicatie te coachen en begeleiden.

Ondernemerschap

Désirée is in 2019 gestart met haar letselschadebureau en haar aanpak bleek al snel succesvol. Zo succesvol zelfs, dat ze al snel op het punt kwam dat ze in haar eentje niet in staat was om de grote hoeveelheid cliënten bij te staan.

Daarom ben ik in 2020 aan boord gekomen en samen hebben wij Haartsen Letselschade getransformeerd naar een franchiseorganisatie.

Mijn doelstellingen

Vanuit onze positionering en kernwaarden wil ik, samen met het team, de Haartsen Letselschade organisatie op een gecontroleerde en gezonde manier laten groeien en onze cliënt-, kwaliteits- en servicegerichtheid nog verder verbeteren.

Gecontroleerd groeien betekent meer dossiers en daaraan gerelateerd een navenant aantal ervaren en vakvolwassen personenschade experts, zodat het maximaal aantal dossiers per voltijd franchisenemer het aantal van 75 niet overschrijdt.

Gezond groeien betekent dat de bedrijfsvoering voor zowel franchisegever als franchisenemers behapbaar blijft, uitdagend maar niet stressvol is en financiële rust geeft nu en in de toekomst.

Mijn visie

Ik vind dat alle slachtoffers die letselschade hebben opgelopen of nabestaanden met overlijdensschade goede, betrouwbare, deskundige, kosteloze en onafhankelijke rechtskundige bijstand verdienen bij het verhalen van personenschade door een mensgerichte, betrokken, vakbekwame en resultaatgerichte belangenbehartiger.

Mijn missie

Samen met het team werk ik eraan om Haartsen Letselschade tot de meest cliëntgerichte, betrouwbare, deskundige en onafhankelijke letselschadeorganisaties in Nederland te laten behoren.

BEOORDELING DOOR CLIËNTEN

Cliënten zijn zeer tevreden over ons werk

4.7 sterren - gebaseerd op 123 reviews van tevreden cliënten

KEURMERK

Haartsen Letselschade B.V.
is keurmerkhouder van het
Nationaal Keurmerk Letselschade

BRANCHEVERENIGING

actief lid van de Branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE) sinds 2022

RELEVANTE WERKERVARING

bij Haartsen Letselschade sinds 2020

CONTACTGEGEVENS

Haartsen Letselschade B.V.
Postbus 7009
5605 JA  Eindhoven

Haartsen Letselschade - Sander Haartsen

Sander Haartsen
formule manager

06 – 21 23 44 46
sander@haartsenletselschade.nl

Call Now Button