Persoonlijke
benadering

Deskundig
advies

Geen
kosten

U staat
voorop

U staat voorop

Persoonlijke benadering

Deskundig advies

Geen kosten

Neem direct contact op voor vrijblijvend advies

Second opinion bij letselschade of overlijdensschade

Verloopt uw letselschadezaak of overlijdensschadezaak mogelijk niet zoals het zou moeten? Heeft u geen goed gevoel bij uw huidige belangenbehartiger? Is er een aanbod gedaan om de letselzaak af te wikkelen, maar weet u niet goed of dit aanbod reëel is en wilt u dit graag laten toetsen?

Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek kunnen we de zaken persoonlijk bespreken.

Goed gevoel

Wat wijzelf altijd heel belangrijk vinden, is dat u een goed gevoel heeft bij de schadeafwikkeling. Is dat niet het geval, dan zal er bij u altijd twijfel blijven of de letselzaak of overlijdensschadezaak wel goed is afgehandeld. Dat is zonde. Als u zelf geen goed gevoel bij de behandeling heeft, dan is het beter om over te stappen naar een andere belangenbehartiger.

Zekerheid

Het kan uiteraard ook zijn dat u wel vertrouwen heeft in uw belangenbehartiger, maar dat u gewoon voor de zekerheid een tweede mening wilt horen. Haartsen Letselschade kan u deze zekerheid bieden.

Haartsen Letselschade is ervaren, deskundig en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen die gelden voor letselschadebureaus. Zo wordt gewerkt volgens de Gedragscode Behandeling Letselschade en is Haartsen Letselschade als keurmerkhouder ingeschreven in het register van het Nationaal Keurmerk Letselschade van Stichting De Letselschade Raad. Daarnaast zijn Désirée, Frits en Metin NIVRE Register-Expert Personenschade (NIVRE-re). Dit stelt ons in staat een goede deskundige second opinion te geven in uw zaak.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een persoonlijk en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Call Now Button