Second opinion letselschade

Verloopt uw letselschadezaak of overlijdensschadezaak mogelijk niet zoals het zou moeten? Heeft u geen goed gevoel bij uw huidige belangenbehartiger? Is er een aanbod gedaan om de letselzaak af te wikkelen, maar weet u niet goed of dit aanbod reëel is en wilt u dit graag laten toetsen?

Neemt u gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Tijdens dat gesprek kunnen we alles persoonlijk bespreken. Afhankelijk van de vraag kan het nodig zijn eerst stukken naar ons toe te sturen, of kan het nodig zijn dat na onze afspraak te doen.

Wat wijzelf altijd heel belangrijk vinden, is dat u een goed gevoel heeft bij de schadeafwikkeling. Is dat niet het geval, dan zal er bij u altijd twijfel blijven of de letselzaak wel goed is afgehandeld. Dat is zonde. Als u zelf geen goed gevoel bij de behandeling heeft, dan is het beter om over te stappen naar een andere belangenbehartiger.

Het kan uiteraard ook zijn dat u wel vertrouwen heeft in uw belangenbehartiger, maar dat u gewoon voor de zekerheid een tweede mening wilt horen.

Haartsen Letselschade is ervaren, deskundig en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen die gelden voor letselschadebureaus. Zo wordt gewerkt volgens de Gedragscode Behandeling Letselschade en is Haartsen Letselschade als keurmerkhouder ingeschreven in het register van het Nationaal Keurmerk Letselschade van Stichting De Letselschade Raad. Daarnaast zijn Désirée en Frits NIVRE Register-Expert Personenschade (NIVRE-re). Dit stelt ons in staat een goede deskundige second opinion te geven in uw zaak.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Call Now Button