4.8 sterren - gebaseerd op 323 reviews van tevreden cliënten
4.8 sterren - gebaseerd op 323 reviews van tevreden cliënten

Second opinion bij letselschade of overlijdensschade

Verloopt uw letselschadezaak of overlijdensschadezaak mogelijk niet zoals het zou moeten? Heeft u geen goed gevoel bij uw huidige belangenbehartiger? Is er een aanbod gedaan om de letselzaak af te wikkelen, maar weet u niet goed of dit aanbod reëel is en wilt u dit graag laten toetsen?

Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek kunnen we de zaken persoonlijk bespreken.

Goed gevoel

Wat wijzelf altijd heel belangrijk vinden, is dat u een goed gevoel heeft bij de schadeafwikkeling. Is dat niet het geval, dan zal er bij u altijd twijfel blijven of de letselzaak of overlijdensschadezaak wel goed is afgehandeld. Dat is zonde.

Als u zelf geen goed gevoel bij de behandeling heeft, dan is het beter om over te stappen naar een andere deskundige belangenbehartiger, waarbij u dat goede gevoel wel heeft.

Zekerheid

Het kan uiteraard ook zijn dat u wel vertrouwen heeft in uw belangenbehartiger, maar dat u gewoon voor de zekerheid een tweede mening wilt horen. Haartsen Letselschade kan u deze zekerheid bieden.

Haartsen Letselschade is ervaren, deskundig en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen die gelden voor letselschadebureaus. Zo wordt gewerkt volgens de Gedragscode Behandeling Letselschade en is Haartsen Letselschade als keurmerkhouder ingeschreven in het register van het Nationaal Keurmerk Letselschade van Stichting De Letselschade Raad. Daarnaast zijn Désirée, Frits, Joyce en Metin NIVRE Register-Expert Personenschade (NIVRE-re). Dit stelt ons in staat een goede deskundige second opinion te geven in uw zaak.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een persoonlijk en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Oorzaken van letsel

Hieronder ziet u een aantal veelvoorkomende ongevallen waarbij u letsel kunt zijn oplopen en graag een second opinion wilt:

Verkeersongeval

Bedrijfsongeval

Letsel door een dier

Gebrekkige opstal of gladheid / lading op de weg

Gebrekkige opstal of gladheid / lading op de weg

Overige oorzaken van letsel

Onze letselschadejuristen zijn specialisten op het gebied van letselschade

U heeft belang bij het inschakelen van een betrouwbare en deskundige belangenbehartiger. Het is immers van groot belang dat uw schadeafwikkeling zorgvuldig en correct plaatsvindt en u tijdig ontvangt waar u recht op hebt. Weet daarbij dat onze dienstverlening voor u als slachtoffer of nabestaande volledig kosteloos is.

De letselschade specialisten van Haartsen Letselschade zijn werkzaam binnen heel Nederland. Met onze kantoren in Eindhoven, Nijmegen, Tilburg, Venlo en Den Bosch zijn wij heel flexibel en kunt u altijd bij ons terecht.

Haartsen Letselschade kiest bewust voor een persoonlijke benadering en werkt aan relatief weinig dossiers per keer. Kwaliteit gaat absoluut boven kwantiteit. Dit zorgt voor betrokkenheid en meer aandacht voor u en maatwerk in uw schadedossier, zodat niets over het hoofd wordt gezien. Dit wordt zeer gewaardeerd door onze cliënten.

Onze belangenbehartigers Désirée, Frits, Joyce, Long en Metin hebben jarenlange ervaring in het behandelen van letselschades als gevolg van een ongeval (waaronder zeer complexe zaken) en overlijdensschades. Daarnaast hebben ze diverse vakgerichte opleidingen gevolgd, waardoor ze allen NIVRE Register-Expert Personenschade (NIVRE-re) zijn. Zij volgen jaarlijks beroepsopleidingen om het kennisniveau op peil te houden. Haartsen Letselschade is bovendien keurmerkhouder van het Nationaal Keurmerk Letselschade. Daarmee wordt jaarlijks toegezien op de naleving van strenge eisen, zoals deze zijn gesteld door De Letselschade Raad en in de Gedragscode Behandeling Letselschade. Tevens zijn wij actief lid van de Branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE), dé vereniging van gespecialiseerde letselschadekantoren.

Tevreden cliënten

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u kosteloos en vrijblijvend deskundig advies ontvangen, bel ons dan op 085-0064622 of maak gebruik van het contactformulier. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

error: Content is protected !!