4.8 sterren - gebaseerd op 345 reviews van tevreden cliënten
4.8 sterren - gebaseerd op 345 reviews van tevreden cliënten

Letselschade vergoeding

Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen omdat u of een van uw naasten letsel heeft opgelopen door een ongeval. Allereerst heel veel sterkte toegewenst! Een spoedig herstel is in dit geval natuurlijk het allerbelangrijkste.

Daarnaast wilt u de materiële en immateriële schade die u lijdt vergoed krijgen. Wilt u zeker weten dat u krijgt waar u recht op heeft? En heeft u ondersteuning nodig in het verhalen van deze letselschade vergoeding? Dan bent u bij Haartsen Letselschade aan het juiste adres. Neem snel contact op met een van onze ervaren en betrokken letselschade juristen en specialisten, zodat een afspraak ingepland kan worden om alles kosteloos en persoonlijk door te spreken.

Ik heb
letsel

Ik ben een
nabestaande

Ik wil een
second opinion

Ik ben een
doorverwijzer

Hoeveel schadevergoeding na een ongeval?

Samen met u wordt door onze letselschade specialisten onderzocht wat uw schade precies is en of u deze schade kunt verhalen. Het kan daarbij gaan om forse letselschade bedragen en verschillende schadeposten. Bestaat er onenigheid over de schuldvraag? Uw Haartsen Letselschade jurist kan deze juridische discussie voor u voeren. Wij ondernemen namens u de benodigde actie, verzamelen bewijsmateriaal, geven u advies over de juridische en financiële mogelijkheden en onderhouden de intensieve contacten met de aansprakelijke partij of diens verzekeraar. Waar nodig worden andere deskundigen betrokken, bijvoorbeeld voor medisch advies.

Onze letselschadejuristen en specialisten claimen uw letselschade

Haartsen Letselschade kiest bewust voor een persoonlijke benadering en werkt aan relatief weinig dossiers per keer. Kwaliteit gaat bij ons absoluut boven kwantiteit. Dit zorgt voor betrokkenheid en meer aandacht voor u en maatwerk in uw schadedossier, zodat niets over het hoofd wordt gezien. Zo staan wij u op een persoonlijke manier bij met het verhalen van uw letselschade vergoeding.

Onze belangenbehartigers Désirée, Frits, Joyce en Metin hebben jarenlange ervaring in het behandelen van letselschades (waaronder zeer complexe zaken) en overlijdensschades. Daarnaast hebben ze diverse vakgerichte opleidingen gevolgd, waardoor ze allen NIVRE Register-Expert Personenschade (NIVRE-re) zijn. Daarnaast volgen zij jaarlijks beroepsopleidingen om het kennisniveau op peil te houden. Haartsen Letselschade is bovendien keurmerkhouder van het Nationaal Keurmerk Letselschade. Daarmee wordt jaarlijks toegezien op de naleving van strenge eisen, zoals deze zijn gesteld door De Letselschade Raad en in de Gedragscode Behandeling Letselschade.

Werkzaam in heel Nederland

De letselschade specialisten van Haartsen Letselschade werkzaam binnen heel Nederland. Met onze kantoren in Tilburg, VenloNijmegen en Eindhoven zijn wij heel flexibel en kunt u altijd bij ons terecht. Of u nu in Brabant, Limburg of Gelderland woont; onze experts helpen u graag.

Diverse diensten

U kunt met diverse vragen bij Haartsen Letselschade terecht. Zo zijn onze experts gespecialiseerd in het verhalen van uw letselschade of overlijdensschade of in het geven van een second opinion. Weet daarbij dat onze dienstverlening voor u als slachtoffer volledig kosteloos is.

Tevreden cliënten

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u kosteloos en vrijblijvend deskundig advies ontvangen, bel ons dan op 085-0064622 of maak gebruik van het contactformulier. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

error: Content is protected !!