Persoonlijke
benadering

Deskundig
advies

Geen
kosten

U staat
voorop

U staat voorop

Persoonlijke benadering

Deskundig advies

Geen kosten

Maak vrijblijvend een afspraak met ons

Letselschade vergoeding

Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen omdat u of een van uw naasten letsel heeft opgelopen door een ongeval. Allereerst heel veel sterkte toegewenst! Een spoedig herstel is in dit geval natuurlijk het allerbelangrijkste.

Daarnaast wilt u de materiële en immateriële schade die u lijdt vergoed krijgen. Wilt u zeker weten dat u krijgt waar u recht op heeft? En heeft u ondersteuning nodig in het verhalen van deze letselschade vergoeding? Dan bent u bij Haartsen Letselschade aan het juiste adres. Neem snel contact op met een van onze ervaren en betrokken letselschade juristen en specialisten, zodat een afspraak ingepland kan worden om alles persoonlijk door te spreken.

Hoeveel schadevergoeding na een ongeval?

Samen met u wordt door onze letselschade specialisten onderzocht wat uw schade precies is en of u deze schade kunt verhalen. Het kan daarbij gaan om forse letselschade bedragen en verschillende schadeposten. Bestaat er onenigheid over de schuldvraag? Uw Haartsen Letselschade jurist kan deze juridische discussie voor u voeren. Wij ondernemen namens u de benodigde actie, verzamelen bewijsmateriaal, geven u advies over de juridische en financiële mogelijkheden en onderhouden de intensieve contacten met de aansprakelijke partij of diens verzekeraar. Waar nodig worden andere deskundigen betrokken, bijvoorbeeld voor medisch advies.

Onze letselschadejuristen en specialisten claimen uw letselschade

Haartsen Letselschade kiest bewust voor een persoonlijke benadering en werkt aan relatief weinig dossiers per keer. Kwaliteit gaat bij ons absoluut boven kwantiteit. Dit zorgt voor betrokkenheid en meer aandacht voor u en maatwerk in uw schadedossier, zodat niets over het hoofd wordt gezien. Zo staan wij u op een persoonlijke manier bij met het verhalen van uw letselschade vergoeding.

custom logoHaartsen LetselschadeHaartsen Letselschade
4.7 sterren - gebaseerd op 135 reviews van cliënten
feedbackcompany logogoogle logo
logo-nationaal-keurmerk-letselschade

Onze belangenbehartigers Désirée, Frits en Metin hebben jarenlange ervaring in het behandelen van letselschades (waaronder zeer complexe zaken) en overlijdensschades. Daarnaast hebben ze diverse vakgerichte opleidingen gevolgd, waardoor ze allen NIVRE Register-Expert Personenschade (NIVRE-re) zijn. Daarnaast volgen zij jaarlijks beroepsopleidingen om het kennisniveau op peil te houden. Haartsen Letselschade is bovendien keurmerkhouder van het Nationaal Keurmerk Letselschade. Daarmee wordt jaarlijks toegezien op de naleving van strenge eisen, zoals deze zijn gesteld door De Letselschade Raad en in de Gedragscode Behandeling Letselschade.

Haartsen Letselschade - Désirée Haartsen

mr. Désirée Haartsen
NIVRE-re

expert personenschade

Haartsen Letselschade - Frits Toorians

Frits Toorians
NIVRE-re

expert personenschade

Haartsen Letselschade - Metin Celen

mr. Metin Celen
NIVRE-re

expert personenschade

Neem direct contact op met één van onze specialisten. De contactgegevens vindt u op onze contactpagina of stuur ons een bericht via ons contactformulier.

Call Now Button