Frits Toorians

expert personenschade | partner Haartsen Letselschade Eindhoven

Ik heb jarenlange ervaring in het behandelen van letselschades (waaronder zeer complexe zaken) en overlijdensschades. Daarnaast heb ik diverse vakgerichte opleidingen met goed resultaat afgerond, waardoor ik mij NIVRE Register-Expert Personenschade (NIVRE-re) mag noemen. Mijn vakinhoudelijke kennis houd ik op peil door jaarlijks cursussen te volgen.

Kwaliteit gaat boven kwantiteit. Dat is mijn motto.

Achtergrond

Tijdens mijn schooltijd werd al snel duidelijk dat een technische opleiding niets voor mij was. Ik brak de studie af en ben gaan werken bij de grootste verzekeraar in het zuiden van het land. Destijds was het motto: “als je niet weet wat te doen, dan kun je het best bij een verzekeraar gaan werken”. Dus, zo gezegd zo gedaan. Ik ben gestart als junior en heb vervolgens, zo nieuwsgierig als ik was, in de jaren daarna alle schadeafdelingen als schadebehandelaar doorlopen. Vanaf 1990 ben ik als behandelaar personenschade aan de slag gegaan.

In 2000 ben ik als letselschaderegelaar voor verzekeraars gaan werken, waardoor ik de mensen die letsel op hadden gelopen ook ging bezoeken.

In 2003 trad ik dienst van een groot letselschadebureau als belangenbehartiger. Een rol die me op het lijf geschreven bleek te zijn. Mijn passie om het beste resultaat te bereiken stond daarbij steeds voorop. Maar de grootschaligheid van een kantoor is toch wel een beperking. Daarom ben ik gaan samenwerken met Haartsen Letselschade. Waarom? De kleinschaligheid en de bewuste keuze om een beperkt aantal cliënten te begeleiden, leidt tot meer aandacht voor de slachtoffers en diens schade. Dat komt de kwaliteit van de schadeafwikkeling ten goede.

Wat cliënten over Frits zeggen

Haartsen Letselschade Tilburg

Frits Toorians, NIVRE-re
expert personenschade | partner

Postbus 1149
5004 BC  Tilburg

06 – 20704003
frits@haartsenletselschade.nl

Haartsen Letselachade - Frits Toorians
4.7 sterren - gebaseerd op reviews van cliënten van Frits
Call Now Button