4.8 sterren - gebaseerd op 311 reviews van tevreden cliënten
4.8 sterren - gebaseerd op 311 reviews van tevreden cliënten

Jouw eigen letselschadekantoor
in de regio Brabant / Limburg / Gelderland

Haartsen Letselschade is een franchiseorganisatie met een heldere missie: we willen onze cliënten zo goed mogelijk helpen en voor hen het beste resultaat bereiken. Om dit te realiseren behandelen we maximaal 75 zaken op fulltime basis. Hierdoor kunnen we meer persoonlijke aandacht bieden dan veel andere belangenbehartigers. Deze aanpak, in combinatie met onze vakinhoudelijke kennis en vastberadenheid, is de basis van ons succes.

De aanwas van nieuwe zaken vanuit het netwerk, door mond-tot-mondreclame van tevreden cliënten en door effectieve (online) marketing, zorgt voor een snel groeiend aantal cliënten. Wij zijn daarom op zoek naar uitbreiding van ons samenwerkingsverband.

Graag komen wij in contact met een leuke, vlotte, toegankelijke en innemende:

Expert Personenschade | Partner

zelfstandig ondernemer in franchiseformule
eigenaar van jouw eigen Haartsen Letselschade kantoor

regio Noord-Brabant, Noord-Limburg, Gelderland
(bijvoorbeeld Breda, Den Bosch of Weert)

32 - 40 uur per week

HBO / WO
NIVRE-re Personenschade

Herken jij je in dit profiel?

  • Help je graag mensen, met oprechte persoonlijke aandacht voor je cliënten?
  • Spreekt de missie en aanpak van Haartsen Letselschade je aan?
  • Heb je ruime buitendienstervaring in de letselschadebranche en ben je NIVRE Register-Expert Personenschade of vergevorderd in het NIVRE-opleidingstraject?
  • Woon je in Noord-Brabant, Noord-Limburg of het zuiden van Gelderland?
  • Ben je toe aan de uitdagende stap naar zelfstandig ondernemerschap, waarbij je jouw eigen letselschadekantoor hebt, maar ook profiteert van centrale ondersteuning en samenwerking met collega-partners?


Is dit de uitdaging die je zoekt?

Wij bieden je een volwaardig partnerschap binnen de succesvolle formule van Haartsen Letselschade, met veel uitdaging en ondernemersvrijheid, waarbij je zelf de balans tussen werk en privé bepaalt. Een rol waarin de focus ligt op cliënttevredenheid en niet op het aantal declarabele uren.

De beloningsmogelijkheden zijn beter dan de verdiensten in loondienstverband. Daarnaast is er veel ruimte voor professionele ontwikkeling. Je krijgt zaken aangeboden vanuit de centrale organisatie, maar er wordt ook van je verwacht dat je ondernemerschap toont en meewerkt aan het uitbouwen van het netwerk

Haartsen Letselschade
Wij zijn een sterk collectief van ervaren en zelfstandige NIVRE Register-Experts Personenschade, die op een eerlijke, informele en prettige manier samenwerken. Haartsen Letselschade is houder van het Nationaal Keurmerk Letselschade en voldoet daarmee aan strenge kwaliteitseisen, zoals vastgesteld door De Letselschade Raad. Uit klanttevredenheidsonderzoeken, uitgevoerd door Feedback Company, blijkt dat cliënten onze dienstverlening waarderen met een 9,4 en 100% beveelt ons aan bij anderen.

Meer informatie
Ben je nieuwsgierig na het lezen van deze vacature? Laten we contact hebben om te kijken of het klikt. Neem contact op met Désirée (06-82511853) of Sander (06-21234446). Een e-mail sturen kan natuurlijk ook naar sander@haartsenletselschade.nl.

Franchisenemer worden of meer informatie?

Neem contact met op met Sander Haartsen!

Nieuwsgierig naar de vele voordelen van het werken als zelfstandig ondernemer binnen onze succesvolle en bewezen formule, bel mij dan op 06-21234446 of maak gebruik van het contactformulier.

error: Content is protected !!