4.8 sterren - gebaseerd op 345 reviews van tevreden cliënten
4.8 sterren - gebaseerd op 345 reviews van tevreden cliënten

Hulp bij letselschade in Oss

De kans is groot dat u op onze website terecht bent gekomen omdat u zelf letsel heeft opgelopen, of omdat een naaste van u is overleden door een ongeval. In beide gevallen maakt u natuurlijk een heftige periode door. Haartsen Letselschade wil u hier allereerst heel veel sterkte mee wensen.

Ik heb
letsel

Ik ben een
nabestaande

Ik wil een
second opinion

Ik ben een
doorverwijzer

Krijg waar u recht op heeft

Het belangrijkste is dat u het verdriet of verlies een plek kunt geven. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de materiële en immateriële schade die u lijdt vergoed wordt. Wanneer u hulp kunt gebruiken in dit lastige traject, bent u bij Haartsen Letselschade aan het juiste adres. Haartsen Letselschade is namelijk een deskundig en betrokken letselschade bureau met ervaren letselschade specialisten die u kunnen ondersteunen. Hier zijn nooit kosten aan verbonden voor u. Kosten die gemaakt worden, verhalen we namelijk bij de tegenpartij.

Een letselschade advocaat in de regio Oss inschakelen?

U heeft belang bij het inschakelen van een betrouwbare en deskundige belangenbehartiger. Het is immers van groot belang dat uw schadeafwikkeling zorgvuldig en correct plaatsvindt en u tijdig ontvangt waar u recht op hebt.

U denkt erover om een letselschade advocaat in te schakelen in de regio Oss. Maar weet u dat een gespecialiseerd letselschadebureau met deskundige letselschadejuristen en specialisten vele voordelen biedt?

De werkzaamheden van een letselschade advocaat en een letselschadejurist (ookwel letselschade expert, letselschadespecialist of letselschadedeskundige genoemd) zijn identiek. Beide helpen u om een schadevergoeding te claimen, stellen de aansprakelijkstelling op, brengen de schadeposten in kaart en onderhandelen met de tegenpartij. Er zijn nog meer overeenkomsten tussen deze juridische functies:

  • Specialistische (rechten)opleiding afgerond
  • Expert op het gebied van letselschade
  • 100% inzetten voor het slachtoffer

Toch is een advocaat letselschade niet hetzelfde als een letselschadejurist. Het grootste verschil is dat een advocaat altijd mag procederen voor de rechtbank, terwijl een jurist dit slechts beperkt mag. Dit kan alleen bij een deelgeschil, een procedure bij een schade tot € 25.000 en in alle arbeidsongevallen.

Procederen is in slechts 2% van de gevallen nodig. Houdt u er daarbij rekening mee dat een letselschade advocaat niet van te voren kan garanderen dat zijn dienstverlening gratis is. Het kan dus zijn dat een advocaat (een deel van) de kosten bij u in rekening brengt. Dit in tegenstelling tot de kosten van juridische bijstand door een letselschadejurist die in veel gevallen en in ons geval altijd volledig gratis is.

Werkzaam in heel Nederland

Naast Oss zijn de letselschade specialisten van Haartsen Letselschade werkzaam binnen heel Nederland. Met onze kantoren in Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven, Venlo en Tilburg zijn wij heel flexibel en kunt u altijd bij ons terecht. Of u nu in Brabant, Limburg of Gelderland woont; onze experts helpen u graag.

Diverse diensten

U kunt met diverse vragen bij Haartsen Letselschade terecht. Zo zijn onze experts gespecialiseerd in het verhalen van uw letselschade of overlijdensschade of in het geven van een second opinion. Weet daarbij dat onze dienstverlening voor u als slachtoffer volledig kosteloos is.

Onze letselschadejuristen en specialisten in de regio Oss

Haartsen Letselschade kiest bewust voor een persoonlijke benadering en werkt aan relatief weinig dossiers per keer. Kwaliteit gaat absoluut boven kwantiteit. Dit zorgt voor betrokkenheid en meer aandacht voor u en maatwerk in uw schadedossier, zodat niets over het hoofd wordt gezien. Dit wordt zeer gewaardeerd door onze cliënten.

Tevreden cliënten

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u kosteloos en vrijblijvend deskundig advies ontvangen, bel ons dan op 085-0064622 of maak gebruik van het contactformulier. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

error: Content is protected !!