Vacatures

Haartsen Letselschade is een franchiseorganisatie. Wij werken met ervaren experts personenschade die zich als zelfstandig ondernemers aansluiten bij onze franchiseformule. Wij zijn keurmerkhouder van het Nationaal Keurmerk Letselschade.

Betrokkenheid en passie om het beste resultaat voor het slachtoffer te bereiken, staat bij ons voorop. Om dit doel te bereiken, behartigt Haartsen Letselschade bewust de belangen van minder slachtoffers dan vele andere kantoren, namelijk maximaal 75 op fulltime basis. Hierdoor kan meer persoonlijke aandacht worden gegeven aan het slachtoffer en aan de juridische inhoud van de zaak. Deze betrokkenheid in combinatie met de vakinhoudelijke kennis en vastberadenheid is succesvol. De aanwas van nieuwe zaken vanuit het netwerk en door mond-tot-mondreclame van tevreden cliënten, zorgt voor een alsmaar groeiend aantal dossiers.

Open sollicitatie

Op dit moment kunnen wij het groeiend aantal dossiers goed aan met ons team. Er zal echter zeker een moment komen dat dit aantal de 75 dossiers per fulltime werkende partner gaat overschrijven. Dan zullen wij de franchiseorganisatie verder gaan uitbreiden om zo de dienstverlening op het allerhoogste niveau te kunnen blijven waarborgen.

Momenteel hebben we geen dus vacatures openstaan. Ben jij echter een ondernemende, leuke, vlotte, toegankelijke en innemende expert personenschade, die zich herkent in onderstaande punten, dan komen we graag met je in contact.

  • Spreekt de visie en werkwijze van Haartsen Letselschade je aan en wil jij slachtoffers graag met dezelfde passie bijstaan?
  • Vind jij het werk in de letselschadebranche ontzettend leuk?
  • Help je graag mensen en heb je graag oprecht persoonlijk aandacht voor je cliënten?
  • Vind jij het dus ook vanzelfsprekend dat je even contact opneemt met jouw cliënten, bijvoorbeeld als ze jarig zijn of als ze geopereerd zijn?
  • Maak je makkelijk contact met anderen en kun je jouw communicatie goed aanpassen aan het niveau van je cliënten?
  • Vind je het ook leuk om ervoor te zorgen dat mensen krijgen waar ze recht op hebben en ga je voortvarend voor een maximaal resultaat, zonder daarbij uiteraard de redelijkheid uit het oog te verliezen?
  • Vind jij kwaliteit ook belangrijker dan kwantiteit?
  • Heb je bovendien ruime buitendienstervaring in de letselschadebranche en ben je NIVRE Register-Expert Personenschade of in ieder geval ver gevorderd in het traject?
  • En ben je toe aan de uitdagende stap naar zelfstandig ondernemerschap waarbij je jouw eigen letselschadekantoor hebt, maar ook profiteert van centrale ondersteuning en samenwerking met collega partners?

Contact

Je kunt Désirée bereiken op telefoonnummer 06-82511853 of per e-mail. Sander is te bereiken op telefoonnummer 06-21234446 of per e-mail. Ook kan je gebruik maken van het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Haartsen Letselschade - Désirée Haartsen

mr. Désirée Haartsen, NIVRE-re
eigenaar | expert personenschade

Haartsen Letselschade - Sander Haartsen

Sander Haartsen
eigenaar | formule manager