Zelfstandig
ondernemerschap

Succesvolle
formule

Fijne
werkomgeving

Veel
uitdaging & vrijheid

Zelfstandig ondernemerschap

Succesvolle franchiseformule

Fijne & informele werkomgeving

Veel uitdaging & vrijheid

Neem direct contact op voor meer informatie

Jouw eigen letselschadekantoor in de regio Den Bosch

Woon je niet in de regio Den Bosch?
Geen probleem!
Ook in andere regio's zoeken wij mensen.

Het aantal dossiers neemt gestaag toe en binnenkort bereiken wij de maximale capaciteit van ons team. Wij gaan de franchiseorganisatie daarom verder uitbreiden om zo de dienstverlening op het allerhoogste niveau te kunnen blijven waarborgen. Graag komen wij in de regio Den Bosch dan ook in contact met een leuke, vlotte, toegankelijke en innemende:

Expert Personenschade | Partner in Den Bosch

zelfstandig ondernemer in franchiseformule

eigenaar van Haartsen Letselschade Den Bosch

  • Spreekt de visie en werkwijze van Haartsen Letselschade je aan en wil jij slachtoffers graag met dezelfde passie bijstaan?
  • Vind jij het werk in de letselschadebranche ontzettend leuk?
  • Help je graag mensen en heb je graag oprecht persoonlijk aandacht voor je cliënten?
  • Vind jij het dus ook vanzelfsprekend dat je even contact opneemt met jouw cliënten, bijvoorbeeld als ze jarig zijn of als ze geopereerd zijn?
  • Maak je makkelijk contact met anderen en kun je jouw communicatie goed aanpassen aan het niveau van je cliënten?
  • Vind je het ook fijn om ervoor te zorgen dat mensen krijgen waar ze recht op hebben en ga je voortvarend voor een maximaal resultaat, zonder daarbij uiteraard de redelijkheid uit het oog te verliezen?
  • Vind jij kwaliteit ook belangrijker dan kwantiteit?
  • Heb je bovendien ruime buitendienstervaring in de letselschadebranche en ben je NIVRE Register-Expert Personenschade of in ieder geval ver gevorderd in het traject?
  • Woon je in de regio Den Bosch?
  • En ben je toe aan de uitdagende stap naar zelfstandig ondernemerschap waarbij je jouw eigen letselschadekantoor in de regio Den Bosch hebt, maar ook profiteert van centrale ondersteuning en samenwerking met collega partners?

Als je al deze vragen met een 'ja' beantwoordt, komen wij graag met je in contact.

Wij bieden je binnen de succesvolle formule van Haartsen Letselschade veel uitdaging en ondernemersvrijheid, waarbij je helemaal zelf de balans tussen werk en privé bepaalt. De beloningsmogelijkheden zijn beter dan de verdiensten in loondienstverband. Daarnaast is er veel ruimte voor professionele begeleiding en is er een intern klankbord. Je werkt op een prettige en informele manier in een collegiaal team. Uiteraard krijg je zaken aangeboden vanuit de centrale organisatie, maar er wordt ook van je verwacht dat je actief werkt aan het uitbouwen van het netwerk en het acquireren van opdrachten. Je bent immers ondernemer, maar dan wel één in een collectief van gemotiveerde zelfstandigen en gelijkgestemde vakgenoten.

Contact

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Désirée op telefoonnummer 06-82 51 18 53 of met Sander op telefoonnummer 06-21 23 44 46. Je motivatiebrief met Curriculum Vitae kan je sturen naar sander@haartsenletselschade.nl.

Haartsen Letselschade - Désirée Haartsen

mr. Désirée Haartsen, NIVRE-re
eigenaar | expert personenschade

Haartsen Letselschade - Sander Haartsen

Sander Haartsen
eigenaar | formule manager

Call Now Button